ΗΡΑΚΛΗΣ

Φιλικό: Δόξα Δράμας - Ηρακλής 0-0

Φιλικό: Δόξα Δράμας - Ηρακλής 0-0
INTIME SPORTS

Με διαφορετική ενδεκάδα σε σύγκριση με το φιλικό με την Ξάνθη και με καλή απόδοση για 45 λεπτά, ο Ηρακλής αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 με τη Δόξα Δράμας.

Συνεχίζονται τα φιλικά για τον Ηρακλή στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, αλλά, η δυσκολία στο σκοράρισμα παραμένει! Μετά την Ξάνθη, αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 με τη Δόξα Δράμας στο Δημοτικό Στάδιο της βορειοελλαδίτικης πόλης.

Η ενδεκάδα του Ηρακλή ήταν διαφορετική σε σύγκριση με το προηγούμενο φιλικό ματς, όμως, παρόλα αυτά, στα πρώτα 45 λεπτά είχε καλή απόδοση, με κορυφαία στιγμή την ευκαιρία του Ντος Σάντος στο 13'.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Δόξα Δράμας ισορρόπησε και κράτησε το αποτέλεσμα.

Φιλικό: Δόξα Δράμας - Ηρακλής 0-0
INTIME SPORTS

Δόξα Δράμας: Καράδαης, Λάσπαντζης, Ρεβυθόπουλος (46’ Χαριτίδης), Γκαρακλίδης, Σιάμπος (60’ Βραμέντσαλης), Στόικος (55’ Κανετίδης), Ντουτσαρίδης (69’ Πετρόπουλος), Ντος Σάντος (52’ Γκαϊδατζής), Γαϊδαρτζής (66’ Δούμπλατζης), Διαμαντίδης, Κουμπρόγλου (69’ Περσίδης).

Ηρακλής: Γιαννίκογλου, Κάσσος, Σαραμαντάς, Καρασαλίδης, Τσότρας, Μακρής (62’ Αβραμίδης), Ζαμπάζης, Πασάς (62’ Μούχαλης), Μπουλούτ, Τσιλιανίδης (62’ Βέλλιος), Αμαραντίδης (67’ Χαντί).

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ