ΗΡΑΚΛΗΣ

Φιλική εξάρα ο Ηρακλής, έπαιξε ο Ιάπωνας Σάτο

Φιλική εξάρα ο Ηρακλής, έπαιξε ο Ιάπωνας Σάτο
Ρομάνο

Με την ομάδα των Νέων τέθηκε αντιμέτωπη το Σάββατο (26/3) η πρώτη ομάδα του Ηρακλή και επικράτησε 6-1. Δοκιμάστηκε ο Ιάπωνας Σο Σάτο. Αναλυτικό ρεπορτάζ.

Την αποχή από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις εκμεταλλεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (26/3) τόσο η ανδρική ομάδα του Ηρακλή, όσο και η Κ20, καθώς έπαιξαν οικογενειακό διπλό στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Το τελικό σκορ 6-1 υπέρ των «μεγάλων».

Ο αγώνας είχε δύο ημίχρονα που το καθένα διήρκεσε 60 λεπτά, με τους «μικρούς» του Θάνου Χατζηαθανασίου να κερδίζουν τις εντυπώσεις στο α’ μέρος και να αφήνουν πολύ καλές υποσχέσεις για το μέλλον, καθώς έπαιξαν στρωτό και όμορφο ποδόσφαιρο, δημιουργώντας αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία του Περνίς. Στο β’ ημίχρονο, οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου κυριάρχησαν ολοκληρωτικά και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Κ-20.

Φιλική εξάρα ο Ηρακλής, έπαιξε ο Ιάπωνας Σάτο

Για την ιστορία, τα γκολ για την ανδρική ομάδα σημείωσαν ο Περόνε (44’) με εξαιρετική κεφαλιά έπειτα από σέντρα ακριβείας του Ρομάνο, ο Πασάς (46’) επίσης με κεφαλιά από σέντρα του Σαραμαντά, ο Λεοζίνιο (71’ και 81’) με πλασέ από πάσα του Μπουλούτ και βολίδα εκτός περιοχής αντίστοιχα, ο Τσιλιανίδης με ατομική ενέργεια και σουτ (84’), και ο Μπουλούτ (86’) με όμορφο πλασέ. Για την Κ-20, το σκορ είχε ανοίξει στο 23’ ο Ρότας με πλασέ, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία με τον Μπικιάρη.

Να σημειωθεί ότι ο Στάμου, σε μία διεκδίκηση της μπάλας χτύπησε και μεταφέρθηκε προληπτικά για ακτινολογικό έλεγχο, ενώ εκτός από τους τραυματίες Λουκίνα και Μπαρτολίνι, τον Βέλλιο που βρίσκεται με την Εθνική, τον Λάζαρ που προτιμήθηκε να προφυλαχθεί, δεν συμμετείχαν στο φιλικό οι Χουάντερσον και Μοντέιρο, αφού ο πρώτος έχει ένα αιμάτωμα στο πέλμα, ενώ ο δεύτερος έχει αιμάτωμα στην κνήμη, που θα τον αφήσει τουλάχιστον 1 εβδομάδα εκτός γηπέδων.

Φιλική εξάρα ο Ηρακλής, έπαιξε ο Ιάπωνας Σάτο

ΗΡΑΚΛΗΣ: Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Τσότρας, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Ζαμπάζης, Αμαραντίδης, Περόνε, Ρομάνο, Πασάς. Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Περνίς, Κάσσος, Καραγκούνης, Τσότρας, Στάμου, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Κυριακίδης, Μπουλούτ, Λεοζίνιο, Τσιλιανίδης, Ρότας.

Κ20: Ηλιάδης, Κασαπίδης, Καλφούντζος, Αβραμίδης, Παναγιωτίδης, Ρότας, Βλαχόπουλος, Μπικιάρης, Συμεωνίδης, Δούμτσιος, Καρακούτης. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μεζίνης, Σότα (Ιάπωνας υπό δοκιμή), Χουζούρης, Δάσκος, Καρβούνης, Καφτηράνης, Στράντζαλης, Μπίκας, Παπαδόπουλος, Παπαγεωργίου, Έντε Μένγκε Γκόντμπα (Αφρικανός υπό δοκιμή), Δαμουλάκης, Ιντζόγλου.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ