ΗΡΑΚΛΗΣ

Φιέστα με Απόλλων Σμύρνης

Φιέστα με Απόλλων Σμύρνης
INTIME SPORTS

Ο Ηρακλής δίνει αύριο(7/6) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στις 19:00 το τελευταίο παιχνίδι μπροστά στον κόσμο του κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Football League.

Η «πρώτη» της προετοιμασίας για την Super League ορίστηκε στις 6 Ιουλίου.Αύριο στο Καυτανζόγλειο Στάδιο στις 19:00 ο Ηρακλής θα δώσει το τελευταίο παιχνίδι του μπροστά στον κόσμο του κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης για την 9 αγωνιστική των πλέι οφ της Football League.

Σε ένα παιχνίδι όπου η διοίκηση της ΠΑΕ έχει ετοιμάσει μία φιέστα για να γιορτάσει μαζί με τους φιλάθλους της την επιστροφή της ομάδας στην Super League. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι θα είναι το μοναδικό παιχνίδι της φετινής χρονιάς όπου θα λειτουργήσει και πάλι η μπουτίκ.

Ο Ηρακλής πέτυχε και μαθηματικά την άνοδό του στην Super League από το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης μετά το 1-1 κόντρα στην Παναχαϊκή στην Κόρινθο. Για αυτό και στις τάξεις της ομάδας έχουνε κάθε λόγο στο αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης να περιμένουνε στις κερκίδες του Καυτανζογλείου Σταδίου την μεγαλύτερη δυνατή προσέλευση από τους φιλάθλους της ομάδας.

Μεγαλύτερη ακόμη και από τους 20.000 που είχανε δώσει το παρών στο παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι οφ με την ΑΕΚ.Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου μπορεί να δίνει αύριο το τελευταίο της παιχνίδι μπροστά στους φιλάθλους της ωστόσο οι ποδοσφαιριστές της θα έχουνε την ευκαιρία να γεμίσουνε τις μπαταρίες τους από την Πέμπτη.

Την επομένη της ολοκλήρωσης των πλέι οφ το απόγευμα της Τετάρτης κόντρα στην Λάρισα στο Στάδιο Αλκαζάρ. Για την Πέμπτη είναι προγραμματισμένο άπαντες να μαζευτούνε για εξετάσεις λιπομέτρησης και να λάβουνε προγράμματα διατήρησης για το διάστημα που θα απουσιάσουν.

Μέχρι το ραντεβού για την «πρώτη» της νέας αγωνιστικής περιόδου που είναι προγραμματισμένο για τις 6 Ιουλίου.Ο προγραμματισμός ωστόσο εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει ήδη αρχίσει με τον Παπαδόπουλο και τους συνεργάτες του, απόντος του νυν και μέχρι το τέλος του μήνα τεχνικού διευθυντή Παύλου Μυροφορίδη, να τρέχουνε τα αγωνιστικά θέματα.

Ο τεχνικός του Ηρακλή μάλιστα χθες έδωσε στον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Σπύρο Παπαθανασάκη, τα τρία αθλητικά κέντρα που έχει καταλήξει για να διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Δύο στο εξωτερικό, σύμφωνα με πληροφορίες ένα στην Πολωνία και ένα στην Σερβία, και το Καρπενήσι όπως είχε συμβεί και στην περσινή προετοιμασία.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ