ΗΡΑΚΛΗΣ

Φέρνει Πέρνις για υπογραφές

Φέρνει Πέρνις για υπογραφές

O Ντούσαν Πέρνις είναι o τερματοφύλακας που θα πλαισιώσει από την Παρασκευή τους Σίλβα Χουάντερσον και Σεραφείμ Γιαννίκογλου την τριάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου στον Ηρακλή μετά από υπόδειξη του Νίκου Παπαδόπουλου.

Ο τεχνικός του Ηρακλή στις δηλώσεις του στο περιθώριο της χθεσινής επίσημης πρώτης στο Καυτανζόγλειο Στάδιο δεν έκρυψε την επιθυμία του για την απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα που φάνηκε να υλοποιείται λίγες ώρες αργότερα.

Ο Ηρακλής εξάλλου και πριν από την υπογραφή του νέου συμβολαίου του Βραζιλιάνου Χουάντερσον κινούταν για έναν ακόμη τερματοφύλακα με τα τελευταία ονόματα που είχανε απασχολήσει να ήταν του Ολλανδού Ντένις Τέλγκενκαμπ και του Βραζιλιάνου πρώην του Παναιτωλικού Ράφαελ Μπρακάλι.

Ο Πέρνις εδώ και καιρό βρίσκονταν ψηλά στη λίστα του Παπαδόπουλου και πιο συγκεκριμένα ήταν η εναλλακτική στην περίπτωση που δεν προχωρούσε του Μπρακάλι όπως και αποδείχθηκε με το οκ που έδωσε αμέσως ο Παπαδόπουλος για την απόκτησή του.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο σημείο και πλέον απομένει το τυπικό μέρος του φλερτ να μετουσιωθεί σε γάμο στην διάρκεια της αυριανής ημέρας που αναμένεται στην Θεσσαλονίκη. Με την παρουσία ο 31χρονος Σλοβάκος τερματοφύλακας θα κληθεί να υπογράψει και το νέο του συμβόλαιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Πέρνις είχε ακουστεί για πρώτη φορά για τον Ηρακλή τον χειμώνα του 2007, σε ένα χρονικό σημείο όπου προπονητής στην ομάδα ήταν ο συμπατριώτης του Σλοβάκος, Γιόζεφ Μπουμπένκο.

Ο Πέρνις την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο έπαιζε στη σλοβακική, Νίτρα, όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά ενώ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα σε ηλικία 18 χρόνων στη Ντούμπνιτσα.

Την τριετία 2010-2013 έφυγε από τη Σλοβακία. Αρχικά για δύο χρόνια ήταν στην Νταντί Γιουνάιτεντ, με την οποία αναδείχθηκε Κυπελλούχος Σκωτίας το 2010 ενώ έπαιξε και στην Ευρώπη, κόντρα στην ΑΕΚ.

Ακολούθησε η Πογκόν, στην Πολωνία και η επιστροφή του στην πατρίδα του και στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, με την οποία έπαιξε την περσινή αγωνιστική περίοδο μεταξύ άλλων και στους ομίλους του Europa League.

Πλέον από την στιγμή που κατά την αυριανή του παρουσία στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στις εγκαταστάσεις της Μίκρας ο Παπαδόπουλος θα βρεθεί στην ευχάριστη θέση να έχει τον Πέρνις υπό τις οδηγίες του από την πρώτη μέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Καρπενήσι.

Όπως ακριβώς θα επιθυμούσε να συνέβαινε με οποιονδήποτε θα βρισκόταν στη θέση του και απομένει να φανεί ποιος θα είναι ο τελευταίος εκλεκτός του. Το έβδομο και τελευταίο νέο μεταγραφικό απόκτημα όπως όλα δείχνουνε με τα υπάρχουσα δεδομένα.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ