ΗΡΑΚΛΗΣ

Φέρνει επενδυτή για τον Ηρακλή ο Καγιούλης

SUPERLEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (MOTION TEAM)
Καγιούλης MOTIONTEAM

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα διαρρέεται πως θα προκύψουν εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ Ηρακλής. Φέρνει επενδυτή ο Νίκος Καγιούλης, συνεχίζονται οι επαφές με τον Παπαθανασάκη.

Εξελίξεις θα σημειωθούν την επόμενη εβδομάδα στον Ηρακλή αναφορικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Σύμφωνα με όσα διαρρέονται, ο Νίκος Καγιούλης που "έτρεξε" εφέτος τον Γηραιό είναι σε συζητήσεις με τον Σπύρο Παπαθανασάκη, ώστε ο τελευταίος να πουλήσει τις μετοχές και να αποτελέσει παρελθόν.

Ο ομογενής μάνατζερ φέρεται να έχει βρει επενδυτή, τον οποίο θα φέρει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, εφόσον ο Ελληνοκαναδός πειστεί να αφήσει την ομάδα. Όλα αυτά και ενώ οι άνθρωποι του Ηρακλή υποστηρίζουν πως ακόμα και άδεια να μην πάρουν, εξέλιξη που είναι και η πιο πιθανή, δεν θα υποβιβαστούν.

Ότι απλά δεν θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν ό,τι μεταγραφές θέλουν και πως η απόφαση για υποβιβασμό για όποια ομάδα δεν αδειοδοτηθεί θα ισχύσει από τη νέα σεζόν. Αυτό επαναλαμβάνουμε ότι ισχυρίζονται στο "κυανόλευκο στρατόπεδο". Μοιάζει βέβαιο ότι θα υπάρξει δικαστική διαμάχη με τον Λεβαδειακό.

Photo Credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ