ΗΡΑΚΛΗΣ

Φαβορί για τον Ηρακλή ο Παντελίδης

Φαβορί για τον Ηρακλή ο Παντελίδης
Παντελίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αμανατίδης δεν θα συνεχίσει στη θέση του πρώτου προπονητή στον Ηρακλή και εκτός απροόπτου αυτός που θα τον διαδεχτεί είναι ο Σάββας Παντελίδης, με τον οποίο έχει ήδη γίνει επαφή.

Μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και την εκτός έδρας ήττα (2-0) στη Λεωφόρο, για την 9 αγωνιστική στη Super League, στα αποδυτήρια του Ηρακλή επικράτησε... χαμός, αφού ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Αμανατίδης, είχε λεκτική αντιπαράθεση με παίκτες.

Είναι δεδομένο πως ο 35χρονος κόουτς δεν θα συνεχίσει στο συγκεκριμένο πόστο στον Γηραιό, αφού οι σχέσεις με τους παίκτες δεν είναι καθόλου καλές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτός που θα τον διαδεχτεί είναι ο Σάββας Παντελίδης. Με τον 51 ετών προπονητή έχει γίνει επαφή από το Σάββατο (29/10).

Αν δεν προκύψει κανένα απρόοπτο, ο Αθηναίος τεχνικός θα ανηφορίσει τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη για να πιάσει δουλειά. Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί σε Θρασύβουλο, Ρόδο, Φωστήρα, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Τρίκαλα, Εθνικό Πειραιώς, Πανθρακικό, Ολυμπιακό Βόλου, ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν ο Λεβαδειακός, τον οποίο καθοδήγησε σε 27 ματς τη σεζόν 2014-2015.

Ο Ηρακλής ύστερα από επτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό 2-0 τον Ηρακλή
Αμανατίδης: "Φάγαμε δυο γκολ από λάθος στην άμυνα"
Παραιτήθηκε ο Αμανατίδης, τσακώθηκε με τους παίκτες

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ