ΗΡΑΚΛΗΣ

"Φαρσοκωμωδία με τους ίδιους πρωταγωνιστές"

"Φαρσοκωμωδία με τους ίδιους πρωταγωνιστές"
Ηρακλής

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής 1908 για την απόφαση της Superleague και της Football League όσον αφορά το μέλλον της ομάδας.

"Δυστυχώς και σήμερα παίχθηκε ένα ακόμη επεισόδιο της νέας φαρσοκωμωδίας που αυτή τη φορά ονομάσθηκε "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ", το οποίο μαζί με τα άλλα δύο επεισόδια ("ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ" και τα "ΠΛΑΣΤΑ") συνθέτουν την τριλογία με ακριβώς τους ίδιους σεναριογράφους και πρωταγωνιστές:

-Υπουργοί, που η μόνη επιρροή που έχουν είναι στο περίπτερο της γειτονιάς τους (και αυτό με επιφύλαξη). Παραιτηθήτε ΤΩΡΑ!

- Βολευτές, που δηλώνουν ότι αν ήταν Υπουργοί θα έλυναν το ζήτημα σε 10´...

- Πρόεδρος, ημιθανής, που στέλνει Πιλάτιες "συμβουλευτικές" επιστολές σε κομπάρσους, το θέατρο των οποίων αυτός διοργανώνει (πρωτάθλημα)...

- Κομπάρσοι, ιδιοκτήτες ομάδων, που δεν πρόκειται να γίνουν ΠΟΤΕ πρωταγωνιστές, διότι έτσι βολεύονται...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ, όμως ως Διοίκηση, έπρεπε να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα να σας ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΜΕ για μία ακόμη φορά στο φίλαθλο κόσμο, που νομίζετε ότι τον κοροϊδεύετε...

Οπαδέ και φιλαθλε του ΗΡΑΚΛΗ, ξέρουμε και νιώθουμε την ταλαιπωρία και την αγανάκτησή σου. Δεν περιμέναμε τίποτα από αυτους, όπως και εσύ! Για το λόγο αυτό δρούμε ανεξάρτητα από το δικό τους παραμύθι. Νομικά θα κυνηγήσουμε και το τελευταίο χαρτί και του τελευταίου φακέλου κάθε ομάδας της S.League και της F.League.

Πρόσφατα ιδρύθηκε η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, νέα και πεντακάθαρη! Το μετοχικό κεφάλαιο ανοικτό για τον κόσμο από την πρώτη μετοχή, για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Νέα άφθαρτη Διοίκηση, με λάθη αλλά τεράστιο ΠΑΘΟΣ!

Έτσι προχωράμε...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ