ΗΡΑΚΛΗΣ

Ευχαριστώ και ραντεβού

Ευχαριστώ και ραντεβού
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Ηρακλής μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε ευχαρίστησε τον κόσμο της που ταξίδεψε με κάθε τρόπο στη Μυτιλήνη και βρέθηκε δίπλα στην ομάδα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ Καλλονής.

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής ευχαρίστησε τον κόσμο της που ταξίδεψε με κάθε τρόπο στη Μυτιλήνη και βρέθηκε δίπλα στην ομάδα, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ Καλλονής.

Ακόμη προσκάλεσε τους φιλάθλους στο πρώτο εντός έδρας φετινό ραντεβού στο πρωτάθλημα τηςSuperLeagueτην Κυριακή στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής ανέφερε τα εξής:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής θέλει να ευχαριστήσει τους φίλους της ομάδας μας που για μία ακόμη φορά, αψηφώντας την απόσταση και τα χιλιόμετρα, βρέθηκαν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών, του προπονητή και όλου του επιτελείου της ομάδας στη Λέσβο, σε μία δύσκολη «αποστολή» όπου ομάδα και λαός βγήκαν νικητές.

Τώρα, τους προσκαλεί στο πρώτο εντός έδρας «ραντεβού» στη Superleague με τον Πανιώνιο, την Κυριακή στο Καυτανζόγλειο. ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ!!!».

Εν τω μεταξύ ο Σπύρος Παπαθανασάκης επιθυμεί κατά την παραμονή του στην Θεσσαλονίκη να κλείσει την επέκταση του συμβολαίου της ΠΑΕ με τον Νίκο Ζιαμπάρη. Η πρώτη επαφή έχει ήδη γίνει με τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό και αναμένεται να βρεθεί η χρυσή τομή.

Ανάλογη προσπάθεια θα γίνει από τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ηρακλής και με τον Γιάννη Λουκίνα ώστε και ο νεαρός επιθετικός και πρώτος σκόρερ της ομάδας στην περσινή χρονιά να επεκτείνει το συμβόλαιό του. Υπενθυμίζεται πως το τρέχον ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ