ΗΡΑΚΛΗΣ

Έχασε το "άχαστο" ο Βέλλιος

Έχασε το "άχαστο" ο Βέλλιος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένα γκολ απ' αυτά που δεν χάνονται έχασε ο Απόστολος Βέλλιος στον αγώνα Κυπέλλου του Ηρακλή με την Βέροια. (VIDEOS)

"Όλα τα γκολ μπαίνουν και όλα χάνονται". Ένα πολύ παλιό μότο που συνοδεύει όλα τα ποδοσφαιρικά ματς και ήρθε να επιβεβαιωθεί με τον καλύτερο τρόπο ως προς το δεύτερο σκέλος του, τα γκολ που χάνονται από τον Απόστολο Βέλλιο στο παιχνίδι του Ηρακλή με την Βέροια για το Κύπελλο.

Ήταν το 89' της αναμέτρησης με το σκορ στο 1-0 υπέρ του "γηραιού" όταν μετά από μια κόντρα στον Μπουκουβάλα η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και ο Λόπεθ τη βρήκε με το χέρι στέλνοντας την στο οριζόντιο δοκάρι.

Η επαναφορά της μπάλας ήταν στα δυο μέτρα από την εστία του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων η οποία ήταν κενή καθώς ο Ισπανός είχε εξουδετερωθεί.

Ο Βέλλιος πολύ σωστά είχε ακολουθήσει την φάση και βλέποντας την μπάλα να του έρχεται στο "πιάτο" πήγε χαλαρά να πλασάρει και να κάνει το 2-0 πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Κατάφερε όμως και έστειλε την μπάλα άουτ, καθώς την έστειλε πλάγια και έξω από το δεξί δοκάρι του Λόπεθ, ούτε καν στο δοκάρι αλλά αρκετά έξω.

Έχασε το "άχαστο" ο Βέλλιος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έλληνας στράικερ δεν μπορούσε να πιστέψει πως το έχασε και είναι χαρακτηριστική η γκριμάτσα του αμέσως μετά ενώ έκανε και τον σταυρό του μην μπορώντας να πιστέψει την ευκαιρία που έχασε. Πάλι καλά για τον ίδιο που η χαμένη ευκαιρία δεν έκρινε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Βέλλιος βέβαια είχε ανοίξει το σκορ στο 72' της αναμέτρησης με ωραίο τέρμα ενώ θα πρέπει να πούμε ότι στο Καυτανζόγλειο ήταν και ο κ. Σκίμπε έχοντας τα βλέμματα καρφωμένα στον Έλληνα στράικερ αλλά και σε άλλους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ