ΗΡΑΚΛΗΣ

Έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία

Έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία

Ο Αριστείδης Τσικερτζής αποτελεί έναν από τους πλέον ελπιδοφόρους παίκτες της ομάδας Κ-20 του Ηρακλή και μοιάζει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία όταν του δοθεί.

Από τις Ελπίδες Συκέων και τον ΠΑΟΚ Πολύχνης στις Ακαδημίες του Ηρακλή. Ο Αριστείδης Τσικερτζής μοιάζει να διαθέτει όλο το πακέτο για να σταθεί σε υψηλότερο επίπεδο, όντας από τους πλέον ελπιδοφόρους παίκτες της ομάδας Κ-20 του "Γηραιού".

Αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού μέσου, είτε σαν αμυντικός χαφ χάρη στην σωματοδομή του, είτε σαν επιτελικός εξαιτίας της καλής τεχνικής κατάρτισης που τον χαρακτηρίζει.

Με την Κ-20 του Ηρακλή ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με 9 γκολ και 7 ασίστ σε 20 παιχνίδια, νούμερα αν μη τι άλλο αξιοπρόσεκτα.

Ο 20χρονος (20/5/1995) μέσος μοιάζει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία, όποτε αυτή του δοθεί.

Και φέτος θα ξεκινήσει με την ομάδα Νέων του "Γηραιού", ωστόσο οι Ηρακληδείς έχουν την πρόθεση να προωθήσουν παιδιά της Ακαδημίας και να τους δώσουν χρόνο συμμετοχής την φετινή σεζόν.

Ο Τσικερτζής αναμένεται να είναι ένας από αυτούς, καθώς δείχνει έτοιμος να εκμεταλλευθεί οποιαδήποτε ευκαιρία του παρουσιαστεί.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ