ΗΡΑΚΛΗΣ

Εποχή Παντελίδη στον Ηρακλή

Εποχή Παντελίδη στον Ηρακλή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός του Ηρακλή έκανε την Τρίτη ο Σάββας Παντελίδης ο οποίος θα έχει ως άμεσο συνεργάτη τον Άκη Βάβαλη.

Η εποχή του Σάββα Παντελίδη στον Ηρακλή ξεκίνησε με τον έμπειρο τεχνικό να πραγματοποιεί την Τρίτη το πρωί την πρώτη προπόνηση στην ομάδα του "γηραιού". Μαζί του ήταν και ο Άκης Βάβαλης ο οποίος θα αναλάβει χρέη βοηθού προπονητή του Πενταλίδη.

Η προπόνηση έγινε στις εγκαταστάσεις Λόλα στη Σουρωτή και ο Σάββας Παντελίδης έγινε δεκτός μέσα σε πολύ καλό κλίμα από τους ποδοσφαιριστές και το υπόλοιπο τιμ, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να γνωριστεί με όλους.

Εποχή Παντελίδη στον Ηρακλή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο ακολούθησε ο Περόνε, ενώ οι Χουάντερσον και Ζαμπάζης έκαναν επίσης ατομικό πρόγραμμα (ο Χουάντερσον, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής, έχει επιβάρυνση στον δεξιό προσαγωγό, ενώ ο Ζαμπάζης δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί).

Ο 51χρονος προπονητής μετά το τέλος του προγράμματος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις δίνοντας έμφαση στους βαθμούς που πρέπει να μαζέψει η ομάδα του Ηρακλή:

«Πρέπει η ομάδα να αρχίσει να κερδίζει και να έχουμε την απαιτούμενη βαθμολογική συγκομιδή. Πρέπει να βελτιώσουμε την ψυχολογία των παιδιών. Με τη βοήθεια των παιδιών, της διοίκησης και μακάρι και των φιλάθλων να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Εγώ είμαι εδώ για τον Ηρακλή».

Σε ερώτηση για το ματς με τον Πλατανιά την προσεχή αγωνιστική σημείωσε: «Είναι νωρίς να μιλήσουμε, θα δουλέψουμε μέχρι τη Δευτέρα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Εποχή Παντελίδη στον Ηρακλή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ