ΗΡΑΚΛΗΣ

Εποχή Καγιούλη στον Ηρακλή

Εποχή Καγιούλη στον Ηρακλή
Ηρακλής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα το βράδυ της Τρίτης το managment του Ηρακλή περνάει στον Νίκο Καγιούλη και σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Παπαθανασάκης αναμένεται να αποχωρήσει από την ΠΑΕ.

Η συμφωνία με τον Νίκο Καγιούλη ολοκληρώθηκε και επίσημα και ανακοινώθηκε από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ηρακλής. Ο ομογενής επιχειρηματίας θα έχει τον έλεγχο του management και της λειτουργίας του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι οι Χάρης Κωστάκης και Ζαχαρίας Μπουγιουκλής μπήκαν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ, εν αντιθέσει με τον Ιορδάνη Στράντζαλη, ο οποίος παραιτήθηκε.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Νίκο Καγιούληο οποίος θα έχει τον έλεγχο του management και της λειτουργίας της ομάδας μας".

"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την είσοδο στο ΔΣ της εταιρίας δύο νέων μελών.Του κ. Χάρη Κωστάκη και του κ. Ζαχαρία Μπουγιουκλή τους οποίους και καλωσορίζει στην οικογένειά μας".

"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την παραίτηση του κ. Ιορδάνη Στράντζαλη από το ΔΣ της εταιρίας.Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας".

Ποιοι είναι όμως οι Χάρης Κωστάκης και Ζαχαρίας Μπουγιουκλής. Ο μεν πρώτος ήταν πρώην ποδοσφαιριστής που αγωνήστηκε και στην Γ΄ Εθνική με την φανέλα του Ηρακλή αλλά σταμάτησε πρόωρα την καριέρα του. Στη συνέχεια έγινε εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών και πέρασε αρκετό καιρό πέρυσι στην Θεσσαλονίκη, δίπλα στον Μπουλούτ, προκειμένου να τον βοηθήσει να προσαρμοστεί στον Ηρακλή. Ο δεύτερος, ο Ζαxαρίας Μπουγιουκλής, είναι ο άνθρωπος που προκάλεσε το deal μεταξυ του Νικου Καγιούλη και του Σπύρου Παπαθανασάκη.

Αποχωρεί ο Ανδρεόπουλος

Σε ότι έχει να κάνει με τον Ανδρεόπουλο η κατάσταση δεν αναστράφηκε και ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει από την ομάδα. Ο 23χρονος παρά τις συζητήσεις που είχε δεν πείστηκε και το απόγευμα της Τρίτης δεν πήγε στην προπόνηση. Ίσως την Τετάρτη ο Νίκος Καγιούλης να κάνει μια νέα προσπάθεια να αλλάξει τα δεδομένα κάτι που όμως φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ