ΗΡΑΚΛΗΣ

Επιστροφή Στάμου

Επιστροφή Στάμου
Στάμου INTIME SPORTS

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό Σερρών στις 17:00 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών χωρίς προβλήματα για τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Χωρίς προβλήματα για τον Νίκο Παπαδόπουλο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή για το αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό Σερρών στις 17:00 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Στόχος για τους «κυανόλευκους» να πετύχουνε την ένατη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια μακριά από το Καυτανζόγλειο Στάδιο στον 2ο όμιλο της Football League που θα τους διατηρήσει στην κορυφή και σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες τους.

Μετά από το τέλος της σημερινής προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, η «κυανόλευκη» 22μελής αποστολή αναχώρησε για την πόλη των Σερρών.

Ο Παπαδόπουλος, θα έχει στην διάθεσή του, τους Σάββα Σιατραβάνη και Πασχάλη Κάσσο, καθώς δείχνουν να έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών τους, ενώ επιστρέφει και ο τιμωρημένος Δημήτρης Στάμου.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ηλίας Τσιλιγκίρης και Νίκος Αγγελούδης, ενώ επιστρέφει και ο Γιώργος Σαραμαντάς που είχε μείνει εκτός στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Φωκικό.

Οι «εκλεκτοί» του Παπαδόπουλου: Χουάντερσον, Λαδάς, Γιαννίκογλου, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Στάμου, Καρασαλίδης, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Ρομάνο, Ρουγκάλας, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Σιατραβάνης, Κάσσος, Τσιλιανίδης και Ζαμπάζης.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ