ΗΡΑΚΛΗΣ

Επιστροφή Πασά κόντρα στον Αστέρα

Επιστροφή Πασά κόντρα στον Αστέρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Πασάς ξεπέρασε τον τραυματισμό κι επέστρεψε στην αποστολή του Ηρακλή μετά από δύο μήνες, για το ματς με τον Αστέρα, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League.

Με τους Χουάντερσον και Μοντέιρο να ανεβάζουν ρυθμούς στην προπόνηση της Παρασκευής, τόσο ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ όσο κι ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός συμπεριελήφθησαν στην αποστολή που επέλεξε ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή, για την 28η αγωνιστική της Super League.

Μπαρτολίνι και Λάζαρ έμειναν εκτός μάχης για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες, καθώς δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών, τα οποίο αντιμετωπίζουν. Ωστόσο, το μεγάλο νέο είναι η επιστροφή του Γιάννη Πασά, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τις 7 Φλεβάρη και την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου.

Αναλυτικά η 21μελής αποστολή που επέλεξε ο Νίκος Παπαδόπουλος για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα: Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Περνίς, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Καραγκούνης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Τσότρας, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζαμπάζης, Ρομάνο, Μοντέιρο, Λεοζίνιο, Κυριακίδης, Τσιλιανίδης, Πασάς, Περόνε, Μπουλούτ, Βέλλιος.

Photo credit: Action Images

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ