ΗΡΑΚΛΗΣ

Επιστράφηκαν από τη Super League οι τρεις βαθμοί στον Ηρακλή

SUPERLEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÇÑÁÊËÇÓ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η Super League επέστρεψε τους τρεις βαθμούς, τους οποίους είχε αφαιρέσει για την υπόθεση Πορτουλίδη, στον Ηρακλή μετά τη δικαίωση του "Γηραιού" από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε την ΠΑΕ Ηρακλής την Τρίτη (6/6) στο θέμα Πουρτουλίδη και την Τετάρτη (7/6) η Super League εκτέλεσε την απόφαση, επιστρέφοντας στους "κυανόλευκους" τους τρεις βαθμούς που τους είχε αφαιρέσει.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE:

"Ανακοινώνεται ότι, σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 63/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., στην Π.Α.Ε. ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ επιστρέφονται τρεις (3) βαθμοί οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2016-17 με την από 24.05.2017 απόφαση (υπόθεση Ν. Πουρτουλίδη) του Δ.Σ. της Super League".

Πλέον ο "Γηραιός" συνεχίζει να δίνει τη μάχη του για να παραμείνει στη Super League, παρότι δεν έχει εξασφαλίσει άδεια. Στην προκήρυξη δεν έχει περάσει ότι "μια ομάδα πέφτει όταν δεν εξασφαλίσει άδεια", ενώ αυτή την απόφαση έχει πάρει το διοικητικό συμβούλιο της Super League. Οριστική απόφαση θα πάρει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Αν επικρατήσει η προκήρυξη, μένει ο Ηρακλής, ειδάλλως πέφτει.

Αν ο Ηρακλής υποβιβαστεί λόγω άδειας, τότε τη θέση του στη Super League θα πάρει ο Λεβαδειακός, ο οποίος αγωνιστικά υποβιβάστηκε. Υπενθυμίζεται ότι με την πρωτόδικη απόφαση να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον Ηρακλή, υπήρχε ισοβαθμία με τον Λεβαδειακό, ο οποίος υπερτερούσε, καθώς στα μεταξύ τους παιχνίδια είχε καλύτερο συντελεστή τερμάτων.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ