ΗΡΑΚΛΗΣ

Επιπλέον άνοιγμα

Επιπλέον άνοιγμα

Ολοκληρώνεται ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ Ηρακλής από τους ορκωτούς λογιστές του Σπύρου Παπαθανασάκη ωστόσο φαίνεται να προκύπτει επιπλέον άνοιγμα.

Μπορεί να ολοκληρώνεται ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ Ηρακλής από τους ορκωτούς λογιστές του Σπύρου Παπαθανασάκη ωστόσο φαίνεται να προκύπτει επιπλέον άνοιγμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το 1,3εκ. ευρώ που παρουσίασε το προηγούμενο διάστημα η πλευρά του Θόδωρου Παπαδόπουλου ως το συνολικά άνοιγμα της ΠΑΕ φέρεται να κυμαίνεται τελικά περίπου στο 1,7 εκ. ευρώ.

Μία εξέλιξη που έχει προκαλέσει την έντονη και δικαιολογημένη δυσαρέσκεια του ομογενή επιχειρηματία χωρίς όμως να σκέφτεται το ενδεχόμενο της αποχώρησής του.

Kι αν στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα του Νίκου Παπαδόπουλου περιλαμβάνει διπλή προπόνηση συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ.

Ο Άγγελος Παπαστεριανός μπορεί να μην έμεινε αρνούμενος την πρόταση που του έγινε, είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Ρουμανίας, παρόλα αυτά όμως ένας ακόμη βρίσκεται κοντά στο να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Πρόκειται για τον 22χρονο Γιάννη Βαλεριάνο που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό και ακολούθησαν οι Θρασύβουλος, Γλυφάδα, ΟΦΗ και Καβάλα. Ακόμη ουσιαστικά προ των πυλών είναι ακόμη οι Κωνσταντίνος Ρουγκάλας και Παύλος Κυριακίδης.

Τέλος ένας από τους στόχους των ανθρώπων του Ηρακλή είναι να πάρει ο Αργεντινός Ντιέγκο Ρομάνο ελληνική υπηκοότητα για να μην καταλαμβάνει θέση ξένου και να δοθεί η δυνατότητα απόκτησης ενός ακόμη. Οι άλλοι δύο είναι οι Χουάντερσον και Μπάμπα.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ