ΗΡΑΚΛΗΣ

Επέστρεψε στον Ηρακλή ο ''φέρελπις'' Μπαρτολίνι

Επέστρεψε στον Ηρακλή ο ''φέρελπις'' Μπαρτολίνι
Μπαρτολίνι INTIME SPORTS

Διακοπές τέλος για τον Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, ο οποίος το Σάββατο (11/7) επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και τέθηκε στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου στον Ηρακλή.

Σιγά-σιγά το... παζλ ολοκληρώνεται για τον Ηρακλή, καθώς όσοι ποδοσφαιριστές είχαν λίγο μεγαλύτερη άδεια από τους υπόλοιπους, επιστρέφουν στη βάση τους και θέτουν εαυτόν στη διάθεση του τεχνικού τιμ. Το πρωί του Σαββάτου (11/7) ήταν η σειρά ενός εκ των βασικών συντελεστών της περσινής εξαιρετικής πορείας της ομάδας, του Αργεντίνου κεντρικού αμυντικού Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη.

Ο παίκτης μάλιστα, εμφανίστηκε κανονικά στην απογευματινή προπόνηση, που ξεκίνησε στις 7, στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και συμμετέχει με σαφώς πιο ελαφρύ πρόγραμμα από τους συμπαίκτες του. Να σημειωθεί πως τόσο ο Μπαρτολίνι, όσο και οι Ρομάνο, Περόνε που γύρισαν την Παρασκευή (10/7), αλλά και το νέο απόκτημα του Ηρακλή, ο Πορτογάλος Καρλίτος, που αναμένεται την Κυριακή (12/7) στην πόλη, πρόκειται να περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις τη Δευτέρα.

Ενδεικτικό του οικογενειακού κλίματος που υπάρχει, ήταν τη στιγμή που ο Αργεντίνος παίκτης έμπαινε στο γήπεδο, ο προπονητής, Νίκος Παπαδόπουλος, τον φώναξε κοντά του, και τον σύστησε στους υπόλοιπους συμπαίκτες του, λέγοντας πως ''είναι νέος και φέρελπις'', αποσπώντας τα χειροκροτήματα όλων. Σημειωτέον πως ο Μπαρτολίνι είναι 33 ετών!

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ