ΗΡΑΚΛΗΣ

Επέστρεψε ο Παντελίδης μετά από έκκληση των παικτών, στον αέρα η προπόνηση

SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΚΕΡΚΥΡΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Καθοριστικές θα είναι οι εξελίξεις που θα προκύψουν στην διάρκεια της Τρίτης για τον Ηρακλή. Ο Σάββας Παντελίδης πείστηκε από τους ποδοσφαιριστές του να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για τα δυο εναπομείναντα ματς.

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην διάρκεια της Τρίτης για τον Ηρακλή καθώς σήμερα ήταν προγραμματισμένη η επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις. Αυτή την ώρα οι αρχηγοί του "Γηραιού" βρίσκονται στο γραφείο του Σάββα Παντελίδη, όπου συζητούν και αναμένεται η απόφαση τους για το αν θα πραγματοποιηθεί ή όχι η προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 4μ.μ.

Είχε προηγηθεί την Δευτέρα του Πάσχα (17/8) επικοινωνία των παικτών της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τον Έλληνα τεχνικό, σε μια προσπάθεια να τον έπεισαν να παραμείνει στον «κυανόλευκο» πάγκο για τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις.

Ο Παντελίδης μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να αλλάξει την ψυχολογία των παικτών, με τον στόχο της αγωνιστικής παραμονής να είναι πλέον εφικτός, μιας και ο Ηρακλής έχει βγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας οδήγησαν τον Σάββα Παντελίδη να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τον πάγκο του Ηρακλή, όμως έπειτα από διαδοχικές τηλεφωνικές επικοινωνίες και πιέσεις που δέχθηκε τις τελευταίες ώρες, φαίνεται πως πείστηκε να επιστρέψει στην γωνιά του πάγκου ως το τέλος την σεζόν.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ

Όπως έγινε γνωστό, η διαδικασία για τη συγκέντρωση χρημάτων μέσω κουπονιών (!) για τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή έχει ξεκινήσει. Τα κουπόνια είναι στην τιμή των ενός, πέντε και 10 ευρώ, ενώ η πώλησή τους θα γίνεται καθημερινά στο Κατσάνειο (08:00 μέχρι 20:00), αλλά και από τα γραφεία του συνδέσμου της Α.Θ. 10 (20:30 – 23:00).

Η συγκέντρωση των χρημάτων ξεκίνησε σήμερα (18/4) και ολοκληρώνεται το Σάββατο (22/4) στο Ιβανώφειο όπου θα αγωνίζεται η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή. Μετά το τέλος του αγώνα το σύνολο των χρημάτων θα παραδοθεί στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ