ΗΡΑΚΛΗΣ

Επεισόδια στη Νάουσα μεταξύ οπαδών Ηρακλή - ΜΑΤ

Επεισόδια στη Νάουσα μεταξύ οπαδών Ηρακλή - ΜΑΤ
Ηρακλής MOTIONTEAM

Ο Ηρακλής επικράτησε εκτός έδρας 2-1 της Νάουσας στη Γ' Εθνική, αλλά η αναμέτρηση στιγματίστηκε από επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς του Γηραιού και των ΜΑΤ. (VIDEOS).

Την Κυριακή (19/11) ο Ηρακλής προχώρησε σε μια ακόμη νίκη στη Γ' Εθνική. Για την 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου, επικράτησε 2-1 εκτός έδρας της Νάουσας και είναι πλέον 3ος, στο -5 από τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου, αλλά με δύο ματς λιγότερα.

Ο αγώνας στη Νάουσα, πάντως, στιγματίστηκε από επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς του Ηρακλή και των ΜΑΤ, λίγο μετά το φινάλε της αναμέτρησης. Έσπασαν την καγκελόπορτα της εξέδρας, κινήθηκαν απειλητικά εναντίον της διμοιρίας που βρισκόταν στο σημείο, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.

Για μερικά λεπτά υπήρξε αναταραχή, αλλά με τη χρήση μικρής ποσότητας χημικών, η ένταση κόπασε. Τραυματισμοί δεν υπήρξαν. Δείτε το βίντεο της ιστοσελίδας inaoussa.gr:

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Γηραιός προηγήθηκε με τον Πτηνόπουλο στο 28' και στο 42' έγινε το 0-2 με τον Ρόβα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 48' με τον Κωστόπουλο.

Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Ηρακλής MOTIONTEAM

Νάουσα: Γρηγοριάδης, Ζούρκος, Τούφας, Μουρατίδης, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος (46’ Παντζαρτζίδης, Μουρίκι (87’ Καψάλης), Κυζιρίδης, Κωτσόπουλος, Χατζόπουλος (78’ Ντινόπουλος), Περηφανόπουλος

Ηρακλής: Βοσνιάδης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Αθανασίου Π., Ρόβας (87’ Κρυστάλλης), Αθανασίου Α., Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος, Υφαντίδης (73’ Μούδιος)

Η φωτ. είναι αρχείου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ