ΗΡΑΚΛΗΣ

Ελπίζουν σε συμφωνία για το Καυτανζόγλειο στον Ηρακλή

Ελπίζουν σε συμφωνία για το Καυτανζόγλειο στον Ηρακλή
Παπαθανασάκης INTIME SPORTS

Η διοίκηση του Ηρακλή είχε συνάντηση το Σάββατο (5/9) με τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του Καυτανζογλείου, στην προσπάθεια να ξεπεραστούν οι όποιες διαφωνίες και να υπογραφεί το σχετικό συμβόλαιο για την τρέχουσα περίοδο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρος Παπαθανασάκης και ο αντιπρόεδρος, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, είχαν το Σάββατο (5/9) συνάντηση στο Καυτανζόγλειο με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Σταδίου, την οποία εκπροσώπησαν ο Πέτρος Πετρίδης (διευθυντής σταδίου), ο νέος πρόεδρος της επιτροπής διοίκησης, Απόστολος Μητιντζής, ο αντιπρόεδρος, Στέφανος Τσίρκας και ο έφορος, Ζαχαρίας Παπαϊωάννου.

Η συνάντηση διεξήχθη σε καλό κλίμα, ενώ το βασικό θέμα που απασχόλησε τις δύο πλευρές ήταν το κύριο συμφωνητικό της ΠΑΕ Ηρακλής με το Καυτανζόγλειο στάδιο για τη σεζόν 2015-2016. Οι δύο πλευρές κατέθεσαν τις προτάσεις τους, και πλέον τον λόγο έχουν οι νομικοί σύμβουλοι, οι οποίοι και θα τις εξετάσουν.

Σκοπός όλων, είναι να βρεθεί φόρμουλα, ώστε οι όποιες διαφωνίες να ξεπεραστούν και την επόμενη εβδομάδα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, να υπογραφεί το σχετικό συμβόλαιο για την τρέχουσα περίοδο.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ