ΗΡΑΚΛΗΣ

Εκτός για 1,5 μήνα ο Πασάς

Εκτός για 1,5 μήνα ο Πασάς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η μαγνητική στην οποία υπεβλήθη ο Γιάννης Πασάς έδειξε ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου δευτέρου βαθμού, πράγμα που σημαίνει ότι ο 25χρονος μέσος του "Γηραιού" θα μείνει εκτός δράσης για τον επόμενο ενάμιση μήνα.

Ένα βασικό στέλεχος του χάνει ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, μέχρι τις αρχές Απρίλη. Ο 25χρονος μέσος, Γιάννης Πασάς, τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του "Γηραιού" με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 21η αγωνιστική της Super League.

Η μαγνητική στην οποία υπεβλήθη, την Τρίτη, έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου δευτέρου βαθμού, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι ο Γιάννης Πασάς τίθεται εκτός δράσης για τον επόμενο 1,5 μήνα.

Η επιστροφή του είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Απρίλη, μεγάλο πλήγμα, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Γιάννης Πασάς έχει αγωνιστεί σε 19 ματς της τρέχουσας σεζόν της Super League.

Εκτίει με ΑΕΚ και Ατρόμητο ο Ιντζόγλου

Χωρίς τον Ιντζόγλου θα αγωνιστεί ο Ηρακλής κόντρα στην ΑΕΚ για την 23η αγωνιστική της Super League, στις 20 Φλεβάρη. Ο μέσος του Ηρακλή θα απουσιάσει και από τον αγώνα με τον Ατρόμητο, προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.

Δεν παίρνει εισιτήρια ο Ηρακλής στην Τούμπα

Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, και αφορούσε στα μέτρα τάξης του κυριακάτικου ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ηρακλή,παρόντες ήταν οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, της Δ.Ε.Α.B, της Superleague και των δύο ομάδων. Το "Γηραιό" εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος, Θόδωρος Παπαδόπουλος και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, Μάκης Σαρλής.

Λόγω του γεγονότος ότι στον πρώτο αγώνα του "Καυτανζογλείου", οι φίλοι του ΠΑΟΚ δεν πήραν εισιτήρια, ο Ηρακλής δεν αιτήθηκε να χορηγηθούν εκδοτήριο και εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του Ηρακλή. Έτσι, η αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής, θα διεξαχθεί μόνο με την παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, οι εκπρόσωποι του οποίου σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ότι θα διαθέσει για το συγκεκριμένο παιχνίδι, το σύνολο του προβλεπομένου αριθμού εισιτηρίων.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ