ΗΡΑΚΛΗΣ

Εξασφαλίστηκαν οι φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες

Εξασφαλίστηκαν οι φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες
Ηρακλής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εξασφάλισε τις απαραίτητες ενημερότητες η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής (φορολογική και ασφαλιστική) και αυτόματα μπορούν να ενεργοποιηθούν οι μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι.

Εξασφάλισε σήμερα (26/8) η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής τις απαραίτητες ενημερότητες, φορολογική και ασφαλιστική και πλέον αυτόματα μπορούν να ενεργοποιηθούν οι μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεπερνά το ένα από τα βασικά προβλήματα που την ταλαιπωρούν στο ξεκίνημα της νέας περιόδου και εξασφάλισε τη συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.

Υπάρχουν όμως και άλλα ανοιχτά ζητήματα οικονομικής φύσεως, καθώς το Σαββατοκύριακο λήγει το αίτημα του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου για την καταβολή μισθών και δόσεων στους ποδοσφαιριστές, όπως και στον ίδιο.

Μάλιστα λίγη ώρα αργότερα ο Ηρακλής με ανακοίνωση του αναφέρθηκε στην εξασφάλιση της φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας και κάλεσε τον κόσμο να μην πιστεύει τα "παπαγαλάκια" και να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται:

"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ γνωστοποιεί πως μετά από συντονισμένες προσπάθειες των τελευταίων ημερών, έχει καταστεί φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερη.Θα ακολουθήσουν, σύντομα, τα επόμενα βήματα που απαιτούνται, ώστε η εταιρία να επανέλθει σε καθεστώς απόλυτης οικονομικής, οργανωτικής και αγωνιστικής ηρεμίας.

Το γεγονός αυτό, διαψεύδει τα ‘’παπαγαλάκια’’ που προεξοφλούν εδώ και πολύ καιρό τη διάλυση της εταιρίας, εξαιτίας ‘’οικονομικής ασφυξίας’’. Καλούμε τον υγιώς σκεπτόμενο κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ να στηρίξει την προσπάθεια που επιχειρούμε με στόχο ένα καλύτερο αύριο για την ομάδα μας. Τον καλούμε να στηρίξει με την παρουσία του στο γήπεδο και τον διαβεβαιώνουμε πως κάνουμε ότι είναι απολύτως δυνατό, δουλεύοντας άοκνα, προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντα του ΗΡΑΚΛΗ και μόνο.

Στο πλαίσιο αυτό η πολιτική της εταιρίας χαράσσεται και θα συνεχίσει να χαράσσεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να εξυπηρετείται η ομάδα και όχι οι ευσεβείς πόθοι συγκεκριμένων κέντρων τα οποία ουδόλως μας ενδιαφέρουν".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ