ΗΡΑΚΛΗΣ

Είδε τους νέους κόντρα στον Κιλκισιακό ο Παπαδόπουλος

Είδε τους νέους κόντρα στον Κιλκισιακό ο Παπαδόπουλος
Κέρκυρα, Ηρακλής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής επικράτησε με 2-0 του Κιλκισιακού σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο με τον Νίκο Παπαδόπουλο να δίνει χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τις τελευταίες μέρες από τον "Γηραιό".

Τόσο τη νίκη με 2-0 όσο και την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών στο ματς με τον Κιλκισιακό θα κρατήσει ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος. Ο νεαρός προπονητής χρησιμοποίησε για αρκετό χρονικό διάστημα τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν τις τελευταίες μέρες στο ρόστερ του "Γηραιού".

Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα του Ηρακλή χάθηκε στο 18′ μετά από καλή εκτέλεσε φάουλ του Κούρου καθώς ο Ζάικος απομάκρυνε την μπάλα. Ο "Γηραιός" πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 35' όταν ο Λουκίνας συνεργάστηκε με τον Μπαρέτα ο οποίος με σουτ δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο 55' ο Λουκίνας πέρασε όσους βρήκε μπροστά του αλλά το σουτ έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Μετεσίδης. Άστοχη ήταν και η κεφαλιά του Λάσκαρη στο 75' καθώς έφυγε έξω.

Ο Ηρακλής έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 85' όταν ο Μπικιάρης με μακρινό σουτ νίκησε τον γκολκίπερ του Κιλκισιακού και έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος):Γιαννίκογλου, Καραγκούνης (46' Μπλέτσας), Ρούσσος, Κούρος (46' Δούμτσιος), Βοσνακίδης (46' Χουζούρης), Κυνηγόπουλος (46' Γουνόπουλος), Μπικιάρης, Λουκίνας (60' Αντωνίου), Αμαραντίδης (60' Λάσκαρης), Μπαρέτας, Βλαχόπουλος.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ:Ζάικος, Τζαμτζίδης, Ραφαηλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μετετσίδης, Παπαδόπουλος Σ., Δρόσος, Ουρανίδης, Ρωμανίδης, Βαχανελίδης, Ευθυμιάδης.

Στο δεύτερο μέρος μπήκαν και οι Αβραμίδης, Γογιμίδης, Ρετσινάς, Πολύζος, Μπελίτσας

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ