ΗΡΑΚΛΗΣ

Έφυγε για να γυρίσει ο Παπαθανασάκης

Έφυγε για να γυρίσει ο Παπαθανασάκης
Παπαθανασάκης, Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής Σπύρος Παπαθανασάκης είναι να επιστρέψει από τον Καναδά, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να περιμένει λύσεις από τις μεταγραφές του.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής Σπύρος Παπαθανασάκης είναι να επιστρέψει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο στην Θεσσαλονίκη από τον Καναδά.Σκοπός της άμεσης επιστροφής του ισχυρού άνδρα της «κυανόλευκης» ΠΑΕ είναι να ασχοληθεί επί προσωπικού με ανοιχτά ζητήματα που αφορούν χορηγίες και όχι μόνο.

Την ίδια ώρα στο αγωνιστικό κομμάτι ο Νίκος Παπαδόπουλος περιμένει από το επόμενο κιόλας παιχνίδι να πάρει λύσεις από τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού. Κάτι που ουσιαστικά δεν έγινε στα δύο πρώτα παιχνίδια των αγωνιστικών τηςSuperLeague.

Οι Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Στάμου, Περόνε και Κυριακίδης έβγαλαν ολόκληρα τα δύο πρώτα παιχνίδια. Το εκτός έδρας με την ΑΕΛ Καλλονής της πρεμιέρας και το δεύτερο στο Καυτανζόγλειο Στάδιο κόντρα στον Πανιώνιο.Κάτι που φανερώνει ότι ο τεχνικός του Ηρακλή στηρίχθηκε κατά κύριο λόγο σε ποδοσφαιριστές του που οδήγησαν την ομάδα του την περσινή αγωνιστική περίοδο από τηνFootballLeagueστηνSuperLeague.

Αντίθετα οι νεαποκτηθέντες Λάζαρ, Χαντί και Μπουλούτ πήραν μικρότερο χρόνο συμμετοχής με τον πρώτο να τραυματίστηκε στο δεύτερο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ενώ ο Σλοβάκος τερματοφύλακας Πέρνις ήταν εκτός αποστολής. Κάτι που είχε να κάνει με τον τραυματισμό του στο τελευταίο φιλικό της προετοιμασίας με την Φιορεντίνα στην Ιταλία.

Ακόμη ο Καρλίτος μετά από το ίδιο φιλικό έχασε τη θέση του βασικού από τον Σαραμαντά, ο Χαντί μπαίνει αλλαγή, ενώ οι Βέλλιος και Μακρής δεν πήρανε λεπτό συμμετοχής στα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια του Ηρακλή.

Όσον αφορά τη προπόνηση της Τετάρτης η ευχάριστη είδηση είχε να κάνει με το ότι οΛάζαρ, έπειτα από δέκα ημέρες προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα. Ο διεθνής Ρουμάνος μέσος, νιώθει πολύ καλύτερα με το πρήξιμο να έχει υποχωρήσει από το πόδι του κληρονομιά από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και δεν ένιωσε ενοχλήσεις σε όλη τη διάρκεια του σημερινού προγράμματος.Βέβαια, το αν θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες, αφού η αλήθεια είναι πως έχασε αρκετό έδαφος όλες αυτές τις ημέρες.

Το σίγουρο είναι ότι ο Λάζαρ «τρέχει για να προλάβει» προς αυτήν την κατεύθυνση.Τέλος για μία ακόμα ημέρα εκτός προπόνησης έμεινε ο Τέλης Καρασαλίδης, ενώ δίχως προβλήματα γυμνάστηκε και ο Ντούσαν Περνίς.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ