ΗΡΑΚΛΗΣ

Έφεση για την ποινή αποκλεισμού της έδρας

Έφεση για την ποινή αποκλεισμού της έδρας
Κόσμος Ηρακλής INTIME SPORTS

Στον Ηρακλή θα προχωρήσουν σε αίτηση για μείωση της ποινής που επέβαλε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League για τον αγώνα με τη Βέροια και περιλάμβανε μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Η επιβολή της ποινής της μίας αγωνιστικής που επέβαλε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League στον Ηρακλή για το παιχνίδι με τη Βέροια οδηγεί τη νομική υπηρεσία της ΠΑΕ να προχωρήσει σε κατάθεση έφεσης για να πετύχει την εξάλειψή της.

Συγκεκριμένα το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League επέβαλε στον Ηρακλή για το παιχνίδι με τη Βέροια στην πρωτεύουσα της Ημαθίας στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής χρηματικό πρόστιμο 51.000 ευρώ και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Μία ποινή που αν παραμείνει οι "κυανόλευκοι" θα εκτίσουν τη τιμωρία τους στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Μία ποινή που όπως ήταν επόμενο δεν άρεσε στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στη Μίκρα. Για αυτό και χωρίς δεύτερη σκέψη οι ιθύνοντες του Ηρακλή αποφάσισαν να κάνουν πράξη το δικαίωμα που έχουν να καταθέσουν έφεση όπως και αυτό θα συμβεί αύριο Τρίτη (1/12) από τον δικηγόρο της ΠΑΕ, Μηνά Λυσσάνδρου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία της ομάδας εν όψει του αυριανού παιχνιδιού για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής μπάλας και στατικές φάσεις, με όλους τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση. Αμέσως μετά, ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή του αυριανού αγώνα, η οποία αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές, που είναι οι: Γιαννίκογλου, Περνίς, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Τσότρας, Καρλίτος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Χαντί, Στάμου, Λουκίνας, Περόνε, Τσιλιανίδης, Αμαραντίδης και Μπουλούτ.

Εκτός έμειναν οι Χουάντερσον, Βέλλιος, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Μακρής, Πασάς και Κάσσος στη λογική του τεχνικού του Ηρακλή να τους δώσει τις απαιτούμενες ανάσες. Κάτι που σημαίνει ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό του σχήμα εν όψει και της συνέχειας του πρωταθλήματος της Super League.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ