ΗΡΑΚΛΗΣ

Έφερε Μπουλούτ ο Ηρακλής

BRISBANE, AUSTRALIA - MARCH 25:  Kerem Bulut of the Western Sydney Wanderers celebrates after scoring a goal during the round 21 A-League match between Brisbane Roar and the Western Sydney Wanderers at Suncorp Stadium on March 25, 2015 in Brisbane, Australia.  (Photo by Bradley Kanaris/Getty Images)
BRISBANE, AUSTRALIA - MARCH 25: Kerem Bulut of the Western Sydney Wanderers celebrates after scoring a goal during the round 21 A-League match between Brisbane Roar and the Western Sydney Wanderers at Suncorp Stadium on March 25, 2015 in Brisbane, Australia. (Photo by Bradley Kanaris/Getty Images) GETTY IMAGES

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται για λογαριασμό του Ηρακλή ο 23χρονος επιθετικός, Κερέμ Μπουλούτ, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο Κερέμ Μπουλούτ βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Ηρακλή για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Πρόκειται για 23χρονο επιθετικό ο οποίος γεννήθηκε στο Σίνδνεϋ της Αυστραλίας, διαθέτει αυστραλιανό διαβατήριο, αλλά είναι τουρκικής καταγωγής.

Ο Μπουλούτ είναι υψηλόσωμος κεντρικός κυνηγός, καθώς έχει ύψος 1,86μ., θεωρήθηκε από την αρχή της καριέρας του ως ένα μεγάλο ταλέντο του αυστραλιανού ποδοσφαίρου και έχει συμμετοχές σε όλες τις «μικρές» εθνικές της χώρας του (Νέων, Ελπίδων και Ολυμπιακή Ομάδα).

Το 2010 αναζήτησε την τύχη του στην Τσεχία και στην Μλάντα Μπόλεσλαβ, σε μία χρονιά όμως που ενεπλάκη σε δικαστικές περιπέτειες λόγω συμμετοχής του σε συμμορίες. Παρόλα τελικά κατόρθωσε να πάρει πίσω το διαβατήριό του και να συνεχίσει μέχρι το 2013 δίνοντας την υπόσχεση ότι θα αφήσει πίσω το κακό παρελθόν.

Το 2013-2014 αγωνίστηκε στην Τουρκία και στην Ακισάρ και στη συνέχεια ως δανεικός στην Καρσίγιακα. Στο πρώτο μισό της περσινής αγωνιστικής περιόδου είχε μείνει άνεργος για να επιστρέψει στο αυστραλιανό πρωτάθλημα τον Ιανουάριο του 2015 και στους Ουέστερν Σίντνεϋ Ουόντερερς. Με την παρουσία του εκεί πέτυχε να γίνει ίνδαλμα για τους φιλάθλους της ομάδας.

Ο Μπουλούτ ωστόσο θέλοντας να επιστρέψει στην Ευρώπη αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του και αυτό είναι πολύ πιθανό να γίνει για λογαριασμό του Ηρακλή.

Επίσης στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στις εγκαταστάσεις της Μίκρας αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες μέρες ο 24χρονος Δημήτρης Σταμου για να συζητήσει την υπογραφή νέου του συμβολαίου.

Κι όσο για την ενίσχυση της θέσης του τερματοφύλακα μαζί με τους Σίλβα Χουάντερσον και Σεραφείμ Γιαννίκογλου ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει στα υπόψη του τους Γιάννη Γκέλιο και Γιάννη Αραμπατζή.

Για το αριστερό άκρο της άμυνας ερωτηματικό παραμένει γύρω από το όνομα του Καρλίτος και του τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του. Όσον αφορά τέλος το φλερτ με τον Γιώργο Μακρή αν και έχει υπάρξει συμφωνία στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου του δεν ισχύει κάτι ανάλογο στο οικονομικό.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ