ΗΡΑΚΛΗΣ

Δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους

Δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους

Δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους για τέσσερα παιχνίδια του Ηρακλή στο "Καυτανζόγλειο", θα προσφέρει η διοίκηση του "Γηραιού", όπως ανακοίνωσε.

Η διοίκηση του Ηρακλή αποφάσισε να διαθέσει εισιτήρια σε ανέργους για τέσσερα παιχνίδια της ομάδας στο "Καυτανζόγλειο", ενημερώνοντας μέσω ανακοίνωσης ότι η διάθεση ξεκινά με την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση του πρωταθλήματος καθώς και ότι σε κάθε ισχύουσα κάρτα ανεργίας θα αντιστοιχούν δύο εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

"Αναγνωρίζουμε ότι είναι πολύ δύσκολος καιρός για τους ανθρώπους στην Ελλάδα και ειδικά για εκείνους στη Θεσσαλονίκη, μια πόλη που έχει το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας που καταγράφεται σε αστική περιοχή.

Για αυτό και θέλουμε να σας προσφέρουμε μια μικρή απόδραση από την σκληρή πραγματικότητα και είμαστε πολύ ευτυχείς που μπορούμε να προσφέρουμε δωρεάν εισιτήρια σε άνεργους φιλάθλους για τέσσερα (4) παιχνίδια του Ηρακλή αυτή τη σεζόν.

Ξεκινώντας με το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του πρωταθλήματος ο Ηρακλής προσφέρει δύο (2) δωρεάν εισιτήρια στον κάθε άνεργο ο οποίος διαθέτει κάρτα ανεργίας σε ισχύ.

Περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την διάθεση των δωρεάν εισιτηρίων για τους ανέργους και τις ημερομηνίες των αγώνων στους οποίους θα ισχύσουν θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα."

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ