ΗΡΑΚΛΗΣ

Δώνης: "Φοράμε βαριά φανέλα, είμαστε αναγκασμένοι να παλέψουμε"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Χρήστος Δώνης μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Παναθηναϊκό τόνισε ότι ο πόντος που πήρε ο "γηραιός" ήταν σημαντικός αλλά πρέπει να βρει νίκες στις έξι αγωνιστικές που απομένουν.

Ο Ηρακλής πρόσθεσε στο σακούλι της παραμονής ένα σημαντικό πόντο από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό αλλά οι παίκτες του "γηραιού" πρέπει να βρουν νίκες στις έξι αγωνιστικές που απομένουν σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Χρήστος Δώνης μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Έλληνας μέσος που παίζει ως δανεικός από το τριφύλλι στον Ηρακλή μίλησε στην κάμερα της "NOVA" και την εκπομπή "Παίζουμε Ελλάδα" λέγοντας:

"Σίγουρα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Μείναμε πίσω στο σκορ, αναγκαστήκαμε να ρισκάρουμε. Ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρίες να σκοράρει και το δεύτερο γκολ, ευτυχώς για εμάς σκοράραμε εμείς και πήραμε τον ένα πόντο".

Για την πίστη που δείχνουν όλοι οι παίκτες του Ηρακλή:
"Νομίζω ότι παλεύουμε καθημερινά όλα τα παιχνίδια. Τα παίρνουμε ξεχωριστά, προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα, ώστε να μείνει στην κατηγορία. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα και πρέπει στα τελευταία έξι ματς που μένουνε να βρούμε νίκες".

Για τη μάχη που δίνουν σε κάθε ματς:
"Εννοείται, όπως είπα και πριν κανείς δεν βγαίνει χαμένος, όταν παλεύει κάθε παιχνίδι. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε. Φοράμε μια βαριά φανέλα και είμαστε αναγκασμένοι να παλέψουμε".

Για τον ίδιο:
"Ναι σίγουρα είναι διαφορετικό κομμάτι. Στον Παναθηναϊκό ήμουν μικρός, είναι μεγάλη ομάδα και δεν χρησιμοποιεί μικρούς παίκτες αν και φέτος παίζουν κάποιοι. Στον Ηρακλή όλοι, οι προπονητές, οι συμπαίκτες μου περιμένουν από μένα πράγματα, μου δείχνουν εμπιστοσύνη και προσπαθώ να βγάλω τον καλύτερο ου εαυτό".

Για το πως βλέπει τον Παναθηναϊκό:
"Παίζει καλό ποδόσφαιρο. Σίγουρα η συνέχεια θα είναι πολύ σημαντική, πρέπει να κυνηγήσει την δεύτερη θέση και να βγει στα προκριματικά για το Champions League, θα είναι σημαντικό και να προχωρήσει στο Κύπελλο".

Για τον αδερφό του, Τάσο Δώνη, που παίζει στη Νις:
"Παίζει σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα παίζει σε μια καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές δίπλα του. Παίρνει σημαντικές ευκαιρίες, σκοράρει, πέτυχε ένα σημαντικό γκολ και η Νις κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό πόντο".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ