ΗΡΑΚΛΗΣ

Δίχτυ προστασίας στο Ηρακλής - ΠΑΟΚ

Δίχτυ προστασίας στο Ηρακλής - ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Στις εγκαταστάσεις της Μίκρας μετρούν ήδη αντίστροφα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, προχωρώντας σε όλες τις ενέργειες για τη λήψη επιπλέον μέτρων προστασίας της ομάδας του Ηρακλή.

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Super League δεν αποτρέπει τους ιθύνοντες της ομάδας του Ηρακλή να κινούνται σε ρυθμούς του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που ακολουθεί, αυτού με τον ΠΑΟΚ.

Για τον λόγο αυτό στις εγκαταστάσεις της Μίκρας μετρούνε ήδη αντίστροφα, προχωρώντας σε όλες τις ενέργειες για τη λήψη επιπλέον μέτρων προστασίας της ομάδας. Σε αυτό το πλαίσιο οι "κυανόλευκοι" έχουν παραγγείλει ήδη το προστατευτικό δίχτυ το οποίο θα τοποθετηθεί σε συγκεκριμένα σημεία του "Καυτανζογλείου Σταδίου", ώστε να αποφευχθεί η ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό του χώρο.

Οι εργασίες για να τοποθετηθεί το δίχτυ με το οποίο η ΠΑΕ Ηρακλής που θα καλύψει το έξοδά του για να αποφύγει την επιβολή προστίμων στα παιχνίδια υψηλής επικινδυνότητας, θα αρχίσουν εντός των ημερών.

Μάλιστα ο Σπύρος Παπαθανασάκης εξακολουθεί να παραμένει στην Θεσσαλονίκη με σκοπό να διευθετήσει ορισμένα ζητήματα εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τις χορηγίες της ΠΑΕ. Για αυτό και άλλαξε το πρόγραμμά του και θα αναχωρήσει για το Τορόντο στις επόμενες μέρες, αλλά θα δώσει κανονικά το παρών στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας της ομάδας του στην διάρκεια της διακοπής το προσεχές Σάββατο ο Νίκος Παπαδόπουλος θέλησε η ομάδα του να δώσει ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι. Όπως και θα συμβεί με την Skoda Ξάνθη και θα έχει τη δυνατότητα να τεστάρει σε ποια κατάσταση βρίσκονται, όσοι ποδοσφαιριστές δεν πήραν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα πρώτα έξι επίσημα παιχνίδια της ομάδας.

Οι δυο πλευρές βρίσκονται σε επικοινωνία ώστε να συμφωνήσουν για τις λεπτομέρειες του φιλικού, το οποίο θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες του "Καυτανζογλείου Σταδίου" και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα ξεκινήσεις στις 15:30.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ