ΗΡΑΚΛΗΣ

Δίωξη στην ΠΑΕ Ηρακλής για το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα

Δίωξη στην ΠΑΕ Ηρακλής για το πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα

Δίωξη κατά της ΠΑΕ Ηρακλής για την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής από την ΕΕΑ, άσκησε ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Στέφανος - Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης.

Δίωξη κατά της ΠΑΕ Ηρακλής για την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, άσκησε ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Στέφανος - Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης.

Θυμίζουμε ότι πριν μερικές ημέρες η ΕΕΑ ανακοίνωσε ότι ανακαλεί το πιστοποιητικό συμμετοχής των "κυανόλευκων" από το πρωτάθλημα της Super League λόγω μη συμπλήρωσης της μερικώς καταπεσούσας εγγυητικής επιστολής της. Έτσι, λοιπόν, ασκήθηκε δίωξη και θα ακολουθήσει κλήση σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

"Σας ενημερώνουμε ότι ο αναπληρωτής υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Στέφανος-Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης άσκησε δίωξη κατά της ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής 1908, νόμιμα εκπροσωπούμενης, κατ' άρθρο 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (απόφαση ΕΕΑ για ανάκληση του από 8-9-2016 πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα)".

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ