ΗΡΑΚΛΗΣ

Διψασμένη ''πρώτη'' στον Ηρακλή

Διψασμένη ''πρώτη'' στον Ηρακλή
Ηρακλής INTIME SPORTS

Παρουσία χιλιάδων φιλάθλων του στις κερκίδες του Καυτανζογλείου και τον Νίκο Παπαδόπουλο να προαναγγέλλει δύο ακόμη μεταγραφές πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρώτη προπόνηση του Ηρακλή, στο πλαίσιο της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Ηρακλής πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη ''πρώτη'' για την νέα αγωνιστική περίοδο, στην επιστροφή του στην Super League, μετά από υπομονή τεσσάρων χρόνων. Κεντρικό πρόσωπο ήταν το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο Απόστολος Βέλλιος που είχε υπογράψει λίγες ώρες νωρίτερα στα γραφεία της ΠΑΕ στις εγκαταστάσεις της Μίκρας το διετούς διάρκειας συμβόλαιό του.

Στο περιθώριο της επίσημης πρώτης του Ηρακλή ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος προανήγγειλε δύο ακόμη μεταγραφές. Η μία αφορά την θέση του τερματοφύλακα και η άλλη ποδοσφαιριστή σε θέση που θα κριθεί ανάγκη.

Διψασμένη ''πρώτη'' στον Ηρακλή
INTIME SPORTS

«Καταρχήν θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Εύχομαι υγεία σε όλους και να μην έχουμε τραυματισμούς», ήταν η πρώτη τοποθέτηση ευχής του Παπαδόπουλου και πρόσθεσε: «Επιστρέφουμε σε μία κατηγορία όπου ανήκουμε».

Για την διαμόρφωση του ρόστερ σχολίασε: «Έχουμε κρατήσει τον κορμό από πέρσι. Ο προγραμματισμός μας είναι σε καλό δρόμο. Έμειναν κάποιες κινήσεις και σύντομα θα έχουμε τελειώσει. Θα κάνουμε ακόμη 1—2 μεταγραφές. Μία του τερματοφύλακα για να έχουμε μία ισχυρή τριάδα με τους Χουάντερσον και Γιαννίκογλου και μετά θα δούμε σε ποια θέση να ενισχύσουμε την ομάδα μας».

Διψασμένη ''πρώτη'' στον Ηρακλή
INTIME SPORTS

Δηλώσεις έκαναν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ηρακλή

Ο Κερέμ Μπουλούτ δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τόσο κόσμο στην πρώτη προπόνηση. Στόχος μου είναι να πετυχαίνω γκολ και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί ώστε η ομάδα να φτάσει ψηλά».

Ο διεθνής Ρουμάνος Κοστίν Λάζαρ επεσήμανε: «Απλά φανταστικό αυτό που συμβαίνει με τον κόσμο σήμερα. Τον θέλουμε κοντά μας όλη την χρονιά ώστε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Ο Καρλίτος Σοάρες στάθηκε με την σειρά του στην ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι φίλαθλοι του Ηρακλή: «Μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη η παρουσία του κόσμου στην προπόνηση. Είναι κάτι το σπουδαίο».

Διψασμένη ''πρώτη'' στον Ηρακλή
INTIME SPORTS

Κι όσο για τον Άγγελο Χαντί τόνισε: «Πρέπει να δώσουμε χαρές στον κόσμο μας. Πολύ σημαντικό που είναι κοντά μας στη σημερινή προπόνηση».

Τέλος ο Απόστολος Βέλλιος υποστήριξε: «Νιώθω πολύ όμορφα εδώ. Είναι η αγάπη του κόσμου αλλά και η δικιά μου για τον κόσμο και την ομάδα. Στόχος είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η υποδοχή του κόσμου ήταν κάτι το μοναδικό».

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ