ΗΡΑΚΛΗΣ

Διάστρεμμα ο Πουρτουλίδης

Διάστρεμμα ο Πουρτουλίδης

Με διάστρεμμα στον αριστερό του αστράγαλο αποχώρησε από το γήπεδο του Ευόσμου και το παιχνίδι του Ηρακλή με τον Αγροτικό Αστέρα, ο αρχηγός του Νίκος Πουρτουλίδης.

Ο αρχηγός του Ηρακλή Νίκος Πουρτουλίδης αποχώρησε με διάστρεμμα στον αριστερό του αστράγαλο από το γήπεδο του Ευόσμου και το παιχνίδι του Ηρακλή με τον Αγροτικό Αστέρα.

Πλέον ο Νίκος Παπαδόπουλος και ο έμπειρος μέσος περιμένουν την Κυριακή (29/3) όταν και θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης και θα ξεκαθαρίσει το μέγεθος του τραυματισμού του.

Όσον αφορά τον Νίκο Ζιαμπάρη σε μία προσπάθειά του να προλάβει την μπάλα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού χτύπησε στα κάγκελα του (ακατάλληλου) γηπέδου του Ευόσμου.

Ο κεντρικός αμυντικός του Ηρακλή πιάνοντας το αριστερό του γόνατο γύρισε προς τον πάγκο της ομάδας και ζήτησε αλλαγή, προκαλώντας έντονη ανησυχία.

Το γιατί; Έχει να κάνει με το ότι στο παρελθόν έχει υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης χιαστών στο ίδιο γόνατο. Ευτυχώς όμως όπως διαπιστώθηκε η ενόχλησή του προκλήθηκε από την σύγκρουση που είχε με το κάγκελο.

Συγκεκριμένα στον Ζιαμπάρη παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο του Ηρακλή και αγωνίστηκε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού με τον Αγροτικό Αστέρα όντας και πάλι από τους κορυφαίους.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ