ΗΡΑΚΛΗΣ

Διαψεύδει τη συνάντηση Παπαθανασάκη-Σαββίδη ο Ηρακλής

Η ΠΑΕ Ηρακλής με επίσημη ανακοίνωση της διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Σπύρο Παπαθανασάκη να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και να έχει συναντηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Ηρακλής εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για να διαψεύσει σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας και ήθελαν τον ισχυρό άνδρα του "γηραιού" Σπύρο Παπαθανασάκη να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και να έχει συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση κάποια δημοσιεύματα είναι καταφανέστατα ψεύδη και στόχο έχουν στόχο την παραπλάνηση του κόσμου.

Η ανακοίνωση ανέφερε:

"Πολιτική της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ είναι να μην ασχολείται με δημοσιεύματα. Όταν όμως αυτά είναι καταφανέστατα ψεύδη και μόνο στόχο έχουν την παραπλάνηση της κοινής γνώμης, τότε αισθανόμαστε την ανάγκη να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Όσον αφορά την επίσκεψη του κ. Παπαθανασάκη στη Θεσσαλονίκη, αυτή πράγματι έλαβε χώρα, αλλά για καθαρά προσωπικούς του λόγους.

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο κ. Παπαθανασάκης συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο και Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Ιβάν Σαββίδη.

Κάποια στιγμή η κοροϊδία και η παραπλάνηση του κόσμου από τα ΜΜΕ θα πρέπει να σταματήσει και κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι με τα ψέμματα μόνο κακό κάνουν στην ομάδα μας".

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς του Σαββάτου με μια προπόνηση στα Σπάτα. Ο Γιάννης Αμανατίδης συμπεριέλαβε στην «κυανόλευκη» αποστολή και τους 22 ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στην Αθήνα και λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα αφήσει εκτός αποστολής τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά οι 22 παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Γιάννης Αμανατίδης: Χουάντερσον, Περνίς, Γιαννίκογλου, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Σαραμαντάς, Τσότρας, Βοσνακίδης, Καραγκούνης, Ρούσσος, Κούρος, Μοντέιρο, Λεοζίνιο, Κυριακίδης, Ιντζόγλου, Μπλέτσας, Αγγελόπουλος, Κυνηγόπουλος, Αμαραντίδης, Πασάς, Λουκίνας, Λάμπρου.

Φυσικά και σε σχέση με τον αγώνα της Πέμπτης θα υπάρξουν αλλαγές με τους Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρη και Λεοζίνιο να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα του Ηρακλή.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ