ΗΡΑΚΛΗΣ

Δεν ζήτησε εισιτήρια για Καυτανζόγλειο ο Ολυμπιακός

Δεν ζήτησε εισιτήρια για Καυτανζόγλειο ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί παρουσία εκπροσώπων του Ηρακλή και του Ολυμπιακού σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα της Τετάρτης (6/4) ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Με φίλους μόνο της ομάδας του Ηρακλή θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση της Τετάρτης (6/4) όπως προέκυψε μετά και από την σύσκεψη που έγινε το Σάββατο το πρωί ανάμεσα στους εκπροσώπους των δυο ομάδων.

Οι Πειραιώτες ενημέρωσαν όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ότι δεν θα ζητήσουν εισιτήρια για το παιχνίδι καθώς ούτε στον πρώτο γύρο είχαν βρεθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" φίλοι του Ηρακλή.

Η σχετική ενημέρωση από πλευράς της ομάδας της Θεσσαλονίκης ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Καυτανζόγλειο Στάδιο και αφορούσε στα μέτρα τάξης για τον εξ αναβολής αγώνα της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague Ελλάδα μεταξύ του ΗΡΑΚΛΗ και του Ολυμπιακού, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 Απριλίου (19:30).

Το “παρών” στη σύσκεψη έδωσαν οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας, της Τροχαίας, της Πυροσβεστικής, της Δ.Ε.Α.Β, της Superleague, ο Υποδιευθυντής της “ΑθλητικήςΒίας” και ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού.

Την ΠΑΕ Ηρακλής εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος, Θόδωρος Παπαδόπουλος και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, Μάκης Σαρλής.

Οι Πειραιώτες ενημέρωσαν όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ότι δεν θα ζητήσουν εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων τους, με δεδομένο ότι και στον αγώνα του πρώτου γύρου, δεν φιλοξενήθηκαν οπαδοί του Ηρακλή στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Έτσι, η αναμέτρηση της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία μόνο των φιλάθλων του Ηρακλή".

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ