ΗΡΑΚΛΗΣ

Δεν το βάζει κάτω ο Χουάντερσον

Δεν το βάζει κάτω ο Χουάντερσον
Χουάντερσον ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τραυματισμός του Σίλβα Χουάντερσον αποτελεί τον πονοκέφαλο του τεχνικού του Ηρακλή Νίκου Παπαδόπουλου για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα στο παιχνίδι της Κυριακής (03/04, 19:00) με τον Αστέρα Τρίπολης ετοιμάζοντας και τον Ντούσαν Περνίς.

Αύριο θα ξεκαθαρίσει σε σημαντικό βαθμό το ποιος θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας του Ηρακλή στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης. Αν θα είναι ο Σίλβα Χουάντερσον ή ο Ντούσαν Πέρνις με τον τεχνικό της ομάδας Νίκο Παπαδόπουλο να περιμένει να δει αύριο τον πρώτο.

Ο τραυματισμός του Χουάντερσον αποτελεί... τον πονοκέφαλο του τεχνικού του "Γηραιού" για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καυταζόγλειο Στάδιο για την 28η αγωνιστική της Super League.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, και απομένει να φανεί αν αύριο θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Στην περίπτωση που αυτό γίνει τότε δεν αποκλείεται να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας σε ένα ακόμη παιχνίδι. Διαφορετικά τη θέση του βασικού πάρει ο Ντούσαν Περνίς, ο οποίος μετρά 9 παρουσίες στην «κυανόλευκη» ενδεκάδα στη φετινή Superleague.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Ηρακλή περιλάμβανε ασκήσεις λειτουργικής δύναμης και παιχνίδια κατοχής μπάλας. Σε μία προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Στο πρόγραμμα δεν πήραν μέρος, εκτός του Χουάντερσον και ο Μπαρτολίνι που επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και ο Μοντέιρο που συνέχισε με τρέξιμο. Αντίθετα σε ολόκληρη την προπόνηση, συμμετείχε κανονικά ο Δημήτρης Στάμου, που τέθηκε στην διάθεση του Παπαδόπουλου. Ωστόσο δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της ομάδας για την επικείμενη Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καυτανζόγλειο γιατί έχει συμπληρώσει κάρτες.

Εν τω μεταξύ ο τεχνικός του Ηρακλή μετέβη στην Αθήνα για να παρακολουθήσει από κοντά το φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος με την Ισλανδία, στην οποία αναμένεται να ντεμπουτάρει και ο Απόστολος Βέλλιος. Εξάλλου για αύριο είναι προγραμματισμένη η συνάντηση των προπονητών της Super League με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Μίκαελ Σκίμπε όπου θα δώσει το παρών και ο Παπαδόπουλος. Για αυτό και η αυριανή προπόνηση του Ηρακλή θα γίνει υπό τις οδηγίες των συνεργατών του Καραμπετάκη και Αμανατίδη.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ