ΗΡΑΚΛΗΣ

Δεν περιμένουν άλλο τον Ντάβιλα στον Ηρακλή

Δεν περιμένουν άλλο τον Ντάβιλα στον Ηρακλή
Νταβίλα

Με επίσημη ανακοίνωση του ο Ηρακλής έκανε γνωστό ότι δεν ασχολείται άλλο με την περίπτωση του Ουλίσες Ντάβιλα καθώς δεν βρέθηκε η χρυσή τομή με την Τσέλσι για να συνεχίσει ως δανεικός στον Ηρακλή.

Ο Ηρακλής δεν ασχολείται πλέον με την περίπτωση απόκτησης του Ουλίσες Ντάβιλα καθώς δεν βρέθηκε η χρυσή τομή για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή με τον "Γηραιό" να βγάζει επίσημη ανακοίνωση με την οποία ενημέρωνε τους φιλάθλους του.

Σε αυτή σημειώνεται: "Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής, Ουλίσες Ντάβιλα, που ανήκει στο δυναμικό της Τσέλσι, και αποτέλεσε μεγάλο μετεγγραφικό στόχο της ομάδας μας, τελικά, δεν θα έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ηρακλή.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Παρά το γεγονός ότι υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από την ομάδα μας για να εντάξουμε στο δυναμικό μας τον Ουλίσες Ντάβιλα, εντούτοις, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν κι έτσι, δεν επήλθε συμφωνία ώστε να αγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής στον Ηρακλή»".

Από εκεί και πέρα και αναφορικά με τον Πέρνις, ο έμπειρος γκολκίπερ μπορεί να βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής στην Θεσσαλονίκη αλλά θα υπάρξει και νέα συνάντηση των διοικούντων της ομάδας του Ηρακλή με τους εκπροσώπους του για να επέλθει συμφωνία καθώς προέκυψε πρόβλημα με την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ