ΗΡΑΚΛΗΣ

Δεν παίζει με Ουντινέζε ο Ηρακλής

Δεν παίζει με Ουντινέζε ο Ηρακλής
Ηρακλής, Πουρτουλίδης INTIME SPORTS

Δεν κατέστη εφικτό να υπάρξει συμφωνία με την Ουντινέζε και έτσι ο Ηρακλής θα δώσει φιλικό μόνο με τη Φιορεντίνα. Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Αμαραντίδης. Ανακοίνωση της ΠΑΕ για το φιλικό με την Ξάνθη.

Παρά τις επαφές που υπήρχαν όλο το προηγούμενο διάστημα με τους υπεύθυνους της ιταλικής Ουντινέζε για διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης στη γείτονα χώρα, 12 ή 13 Αυγούστου, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό. Έτσι, ο Ηρακλής θα αγωνιστεί μόνο σε έναν φιλικό αγώνα στην Ιταλία, αυτόν με αντίπαλο την Φιορεντίνα, που θα πραγματοποιηθεί στις 15/08, στις 20:00 ώρα Ελλάδας και με τηλεοπτική μετάδοση από τη NOVA. Η αποστολή του Ηρακλή θα αναχωρήσει για την Ιταλία το πρωί της Παρασκευής 14/08, ενώ η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Κυριακής 16/08.

Επαγγελματίας ο Αμαραντίδης

Δεν παίζει με Ουντινέζε ο Ηρακλής

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε την Πέμπτη (6/8) με τον Ηρακλή ο 18χρονος επιθετικός, Βασίλης Αμαραντίδης, στα γραφεία της ΠΑΕ, στη Μίκρα. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Ηρακλής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της για τα επόμενα 4 χρόνια, με τον 18χρονο επιθετικό, Βασίλη Αμαραντίδη, ο οποίος μέχρι πρότινος, άνηκε στο σωματείο «Α.Σ.Α.Π ΜΠΕΜΠΗΔΕΣ 2000».

Ανακοίνωση για φιλικό με Ξάνθη

Ολοκληρώθηκαν οι επαφές που είχε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής, Μάκης Σαρλής, με τους υπεύθυνους της διοίκησης της ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, αποφασίστηκε από τις δύο πλευρές να χορηγηθεί για τις ανάγκες των φιλάθλων του Ηρακλή, η ΘΥΡΑ Δ (το πέταλο) του γηπέδου των Πηγαδίων, για τη φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το Σάββατο 08/08/15. «Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, ότι εξασφάλισε τη ΘΥΡΑ Δ (πέταλο) του γηπέδου των Πηγαδίων, για τη φιλική αναμέτρηση με την ΠΑΕ SKODAΞάνθη. Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 8 ευρώ και η συνάντηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το Σάββατο 08/08/15, στις 19:00» επισημαίνεται.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ