ΗΡΑΚΛΗΣ

Colpo grosso με Ντάβιλα ο Ηρακλής

Colpo grosso με Ντάβιλα ο Ηρακλής
Νταβίλα

Στο στόχαστρο του Ηρακλή βρίσκεται ο 24χρονος διεθνής Μεξικανός Ουλίσες Αλεχάντρο Ντάβιλα Πλασκέντσια της Τσέλσι, ώστε να αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού.

Ο Ουλίσες Αλεχάντρο ΝτάβιλαΠλασκέντσια της Τσέλσι βρίσκεται στο στόχαστρο του Ηρακλή ώστε να αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού. Πρόκειται για τον 24χρονο διεθνή Μεξικανό επιθετικό μέσο τον οποίο επιθυμεί να φέρει στην Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Σπύρος Παπαθανασάκης.

Είναι γεννημένος στις 13 Απριλίου το 1991. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκουανταλάχαρα όπου και αγωνίστηκε από το 2008 έως το 2011 όταν και μεταπήδησε στην Τσέλσι που πλήρωσε 2 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει αλλά δεν αγωνίστηκε καθώς συνεχώς δινόταν με την μορφή δανεισμού. Αρχικά στην ολλανδική Φίτεσε (2011-2012) και στη συνέχεια κατά σειρά στην ισπανική Σαμπαντέλ (2012-2013), στην ισπανική Κόρδοβα (2013-2014), στην ισπανική Τενερίφη στο πρώτο μισό της περιόδου 2014-2015 και στο δεύτερό της στην πορτογαλική Βιτόρια Σετούμπαλ.

Όσο για τις πιο γεμάτες χρονιές του Ντάβιλα, ήταν στην Κόρδοβα όπου είχε 37 συμμετοχές με 7 γκολ στην Β΄ Ισπανίας και την προηγούμενη χρονιά στο ίδιο πρωτάθλημα με την Σαμπαντέλ (35 συμμετοχές με 4 γκολ). Στην λογική του δανεισμού από την Τσέλσι προσπαθεί να τον κάνει δικό του ο Ηρακλής, στον πέμπτο και τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Τσέλσι.

Ο Ντάβιλα είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες του Μεξικό και πιο συγκεκριμένα τις U20 και U23 με στόχο του να φορέσει στο μέλλον και την φανέλα της πρώτης ομάδας με το εθνόσημο της χώρας του. Οι επαφές βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο και αυτό προκύπτει και από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Ντάβιλα προ ημερών με πρώην συμπαίκτη του στην πορτογαλική Σετούμπαλ. Πρόκειται για τον διεθνή μέσο του ΠΑΟΚ τον Δημήτρη Πέλκα ζητώντας πληροφορίες για τον Ηρακλή πριν πάρει την απόφασή του. Κίνηση που φανερώνει ότι δεν θα αργήσει να την δώσει.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ