ΗΡΑΚΛΗΣ

Αρκετές απώλειες, αλλά "μέσα" ο Χουάντερσον για Περιστέρι

Αρκετές απώλειες, αλλά "μέσα" ο Χουάντερσον για Περιστέρι
Χουάντερσον ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (29/2, 19:30) και αμέσως μετά ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του. Αρκετές απώλειες, αλλά ετοιμοπόλεμος ο Χουάντερσον.

Με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι αναμετράται την Δευτέρα (29/2, 19:30) ο Ηρακλής και μετά το φινάλε της σημερινής (28/2) προπόνησης στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Μίκρας, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας του.

Ο Σίλβα Χουάντερσον ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τίθεται κανονικά στην διάθεση του προπονητή του, όμως ο Γιάννης Λουκίνας δεν προπονήθηκε πάλι λόγω ίωσης και έμεινε εκτός από την κρίσιμη μάχη των "κυανόλευκων".

Ο προπονητής του Ηρακλή δεν υπολογίζει στον Ιντζόγλου που είναι τιμωρημένος και στους τραυματίες Κάσσο, Στάμου, Πασά και Λάζαρ.

Η 19μελης αποστολή είναι η εξής: Περνίς, Χουάντερσον, Καρασαλίδης, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Καραγκούνης, Μπαρτολίνι, Πουρτουλίδης, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Τσιλιανίδης, Μοντέιρο, Ρομάνο, Περόνε, Λεοζίνιο, Μπουλούτ, Βέλλιος, Αμαραντίδης.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ