ΗΡΑΚΛΗΣ

Αρκετές αλλαγές με Παναθηναϊκό

Αρκετές αλλαγές με Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει του αυριανού (28/11) αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Καυτανζόγλειο και υπάρχουν αρκετές αλλαγές στην αποστολή του "γηραιού". Διαβάστε ποιοι έμειναν εκτός και ποιοι επιστρέφουν.

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στις εγκαταστάσεις της Μίκρας για τον σαββατιάτικο (28/11) αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Καυτανζόγλειο και αμέσως μετά ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος, ανακοίνωσε την αποστολή του "γηραιού", όπου υπάρχουν αρκετές διαφοροποιήσεις.

Εκτός αποστολής έμειναν από τον προπονητή οι Πουρτουλίδης, Κυριακίδης και Μακρής, ο Λάζαρ είναι τραυματίας και δεδομένα δεν θα έπαιζε, ενώ για τακτικούς λόγους δεν μπήκαν στην αποστολή οι Τσότρας, Γιαννίκογλου και Κάσσος. Όσο για τους Χαντί και Καρλίτος, επιστρέφουν στην δράση και θα παίξουν με τον Παναθηναϊκό.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ταχύτητας και επιθετική τακτική. Αμέσως μετά, ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την 19άδα: Χουάντερσον, Περνίς, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης, Ιντζόγλου, Μπουλούτ, Βέλλιος, Ρομάνο, Πασάς, Καρλίτος, Χαντί, Στάμου, Λουκίνας, Περόνε, Τσιλιανίδης, Ζαμπάζης.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ