ΗΡΑΚΛΗΣ

Αρέσει στον Ηρακλή ο Μπλέτσας

Αρέσει στον Ηρακλή ο Μπλέτσας
Μπλέτσας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στον Ηρακλή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr έχει στη λίστα τον 21 ετών μέσο, Γιώργο Μπλέτσα.

Παίκτης του Ηρακλή είναι και τυπικά ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος. Ο 19χρονος επιθετικός, που έπαιζε πέρυσι στη Σιντ Τρούιντεν, υπέγραψε συμβόλαιο στον Γηραιό και θα τον ενισχύσει τη νέα σεζόν στη Super League. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη βελγική ομάδα έρχεται δανεικός για 1 χρόνο, με οψιόν αγοράς.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ένας παίκτης που αρέσει στους Θεσσαλονικείς είναι ο Γιώργος Μπλέτσας. Ο 21 ετών μέσος ανήκει στον Πανιώνιο από το 2015, έχοντας περάσει στο παρελθόν και από Καλαμάτα και Ζάκυνθο. Με την επτανησιακή ομάδα το 2014-2015, στη Football League, έπαιξε σε 19 ματς και σημείωσε 3 γκολ.

Ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή έδειξε και ο Παναιγιάλειος, που συμμετέχει στη Football League. Μέχρι την Τετάρτη (31/8) θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα της απόκτησης του Λάζαρου Λάμπρου, ο οποίος ναι μεν έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Ηρακλής θα πρέπει να πληρώσει τροφεία στο "τριφύλλι".

Photo credits: ACTION IMAGES

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ