ΗΡΑΚΛΗΣ

Απολογήθηκαν και αρνήθηκαν

Απολογήθηκαν και αρνήθηκαν
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η απολογία των Κυριάκου, Κοντοδήμου και Πουρτουλίδη ενώπιον της διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής όπου αρνήθηκαν ότι είχε υπάρξει συνεννόησή τους για το αποτέλεσμα του περσινού παιχνιδιού των πλέι οφ της Football League Ηρακλής-Νίκη Βόλου 4-0.

Οι Κυριάκος, Κοντοδήμος και Πουρτουλίδης στην απολογία τους ενώπιον της διοίκησης της ΠΑΕ Ηρακλής αρνήθηκαν ότι είχε υπάρξει συνεννόησή τους για το αποτέλεσμα του περσινού παιχνιδιού των πλέι οφ της Football League Ηρακλής-Νίκη Βόλου 4-0.

Μία απολογία που ήταν αποτέλεσμα των καταγγελιών του υπεύθυνου ποδοσφαιρικών θεμάτων της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Γιώργου Παπαδόπουλου, κατά την διάρκεια της μεταμεσονύκτιας εκπομπής "ΔΙΚΗ" στον ΣΚΑΪ.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, που την περσινή χρονιά αγωνίζονταν στην Νίκη Βόλου, αρνήθηκαν ότι υπήρξε η παραμικρή συνεννόηση για το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Ακόμη διέψευσαν κατηγορηματικά την εμπλοκή τους στην υπόθεση και τόνισαν ότι άμεσα θα εκδώσουνε μια επιθετική ανακοίνωση όπως κάτι ανάλογο αναμένεται και από την ΠΑΕ Ηρακλής.

Για την ιστορία σύμφωνα με τις καταγγελίες του υπεύθυνου ποδοσφαιρικών θεμάτων της ΠΑΕ Νίκη Βόλου οι Κυριάκος, Κοντοδήμος και Πουρτουλίδης έστησαν over το παιχνίδι της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των play off της Football League όπως και βγήκε με το τελικό 4-0.

Κι όσο για την ΠΑΕ Ηρακλής θα δώσει εντολή στον νομικό της εκπρόσωπό, Σάκη Ελευθεριάδη, να ψάξει την υπόθεση και να ζητήσει τον φάκελο με τις μαρτυρίες του κ. Παπαδόπουλου για να εξετάσει τα στοιχεία που κατήγγειλε.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ