ΗΡΑΚΛΗΣ

Απόφαση αφαίρεσης βαθμών στον Ηρακλή

Απόφαση αφαίρεσης βαθμών στον Ηρακλή
Μπάμπα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στην ΠΑΕ Ηρακλής αποφάσισε να επιβάλει το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για οφειλές ύψους 7.300 ευρώ στον Ιβοριανό Μπίνο Μπάμπα, που έπαιξε στον Γηραιό.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε να επιβάλει ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από τον Ηρακλή, λόγω τελεσίδικης οφειλής 7.300 ευρώ "για δεδουλευμένους μισθούς" στον Μπίνο Μπάμπα. Ο 25χρονος Ιβοριανός μέσος έπαιξε στον Γηραιό τη σεζόν 2013-2014 και κατέγραψε 24 συμμετοχές.

Προκειμένου να ενεργοποιηθεί η ποινή απαιτείται νέα απόφαση του ίδιου δικαστηρίου, αλλά και να μην τακτοποιηθεί η οφειλή εκ μέρους της ΠΑΕ εντός τριών ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης. Υπενθυμίζεται ότι ο κανονισμός που ανέφερε ότι για χρέη ομάδων δεν ορίζονται αγώνες, άλλαξε το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Ηρακλής ύστερα από 22 παιχνίδια στην Super League έχει 29 βαθμούς και είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας (συγκατοικεί με τον Παναιτωλικό).

Πατήστε εδώ και δείτε τη βαθμολογία της Super League, αλλά και βαθμολογίες στα υπόλοιπα πρωταθλήματα της Ελλάδας και του κόσμου.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ