ΗΡΑΚΛΗΣ

Από τον Πίντο στον Μάκο

Από τον Πίντο στον Μάκο
Μάκος INTIME SPORTS

Η μη απόκτηση του Έλιο Πίντο ανάγκασε τον Νίκο Παπαδόπουλο να εξετάσει άλλες λύσεις για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Ηρακλή με τον Γρηγόρη Μάκο να είναι στα υπόψιν του. Προς επέκταση ο Σεραφείμ Γιαννίκογλου.

Στα υπόψιν του Νίκου Παπαδόπουλου μετά την μη απόκτηση του Έλιο Πίντο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του Ηρακλή είναι ο Γρηγόρης Μάκος.

Ο 28χρονος διεθνής μέσος τα δύο τελευταία χρόνια είχε αγωνιστεί με την Ανόρθωση στην Κύπρο όντας βασικός της στέλεχος αλλά πλέον δείχνει διατεθειμένος να επιστρέψει στην ελληνική Super League.

Ο Μάκος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανιώνιο το 2003 όπου και έμεινε για έξι χρόνια έως το 2009. Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η ΑΕΚ όπου έμεινε για τρία χρόνια (2009-2012). Ακολούθως δοκίμασε την τύχη του στο εξωτερικό. Αρχικά στην Β΄ Γερμανίας όπου αγωνίστηκε στην Μόναχο 1860 και μετά στην Ανόρθωση.

Επίσης στα υπόψιν φέρεται να βρίσκεται και ο Κοστίν Λάζαρ. Ο διεθνής Ρουμάνος μέσος έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναιτωλικό ενώ το όνομά του είχε απασχολήσει και στην διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με πληροφορίες στην πρώτη επαφή παρουσιάστηκε διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών.

Στο μέτωπο των ανανεώσεων την Πέμπτη με την επιστροφή από το Ντουμπάι του κοινού εκπροσώπου των Νίκου Πουρτουλίδη και Σάββα Σιατραβάνη αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη στο θέμα της παραμονής τους. Όσον αφορά τον πρώτο για την συμφωνία νέου του συμβολαίου και για τον δεύτερο για να ενεργοποιηθεί η παραμονή του και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Κι αυτό γιατί υπάρχει σχετικό συμφωνητικό από το περασμένο καλοκαίρι.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής προτίθεται να προχωρήσει σε επέκταση του συμβολαίου του Σεραφείμ Γιαννίκογλου. Του 22χρονου τερματοφύλακα που είχε αποκτηθεί τον περασμένο Ιανουάριο αφήνοντας πίσω του τον Φωκικό. Ο Γιαννίκογλου θα πλαισιώσει τον Σίλβα Χουάντερσον και αυτόν που θα αποκτηθεί δεδομένου ότι οι Παναγιώτης Λαδάς και Σπύρος Παπαθανασίου είναι να αποτελέσουν παρελθόν.

Ο Γιαννίκογλου είχε υπογράψει συμβόλαιο τον Ιανουάριο για 2,5 χρόνια με την ΠΑΕ Ηρακλής με αυτό που θα του προταθεί να είναι νέο τριετές με αυξημένες αποδοχές. Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα και με τους Γιάννη Λουκίνα, Νίκο Ζιαμπάρη και Κοσμά Τσιλιανίδη.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ