ΗΡΑΚΛΗΣ

Απέσυρε την έφεση, πέφτει ο Ηρακλής

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ηρακλής απέσυρε την έφεσή του κατά της πρωτόδικης απόφασής του για τη μη χορήγηση άδειας και ως εκ τούτου υποβιβάζεται και με τη... βούλα στη Stoiximan.gr Football League. Στη Super League ο Λεβαδειακός.

Στη Stoiximan.gr Football League θα αγωνίζεται οριστικά ο Ηρακλής την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο "γηραιός" απέσυρε την έφεσή του κατά της πρωτόδικης απόφασής του για τη μη χορήγηση άδειας από την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Έτσι, ακόμα και αν δικαιωθεί στην υπόθεση Πουρτουλίδη και του επιστραφούν οι τρεις βαθμοί που του αφαιρέθηκαν, με αποτέλεσμα να πέφτει στην ισοβαθμία με τον Λεβαδειακό, δεν υπάρχει σωτηρία έπειτα από αυτή την εξέλιξη.

Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να συμπληρώσει τον φάκελό του, ώστε να έχει τα προαπαιτούμενα που χρειάζονται, ώστε να μπορέσει να πάρει το "πράσινο φως", εξακολουθούσε να έχει πολλές ελλείψεις και γι' αυτό προέβη σε αυτή την κίνηση, αποδεχόμενος τη μοίρα του. Έτσι, ο Λεβαδειακός θα παίζει και τυπικά στη Super League τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Κατόπιν της από 25/5/2017 έγγραφης δήλωσης παραίτησης από το δικόγραφο της εφέσεως της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 (εκκαλούσας), η σημερινή υπόθεση δεν συζητήθηκε. Κατά συνέπεια, ισχύει η πρωτόδικη απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης"

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ