ΗΡΑΚΛΗΣ

Αντίστροφα για Νταβίλα

Αντίστροφα για Νταβίλα

Μέχρι το βράδυ θα περιμένουν στον Ηρακλή την απάντηση της Τσέλσι για το αν αποδέχεται τον δανεισμό του Ουλίσες Αλεχάντρο Ντάβιλα Πλασκέντσια.

Στον Ηρακλή δείχνουν να έχουν αποφασίσει να περιμένουν μέχρι το βράδυ την απάντηση της Τσέλσι για το αν αποδέχεται τον δανεισμό του Ουλίσες Αλεχάντρο Ντάβιλα Πλασκέντσια.

Αυτή είναι η απόφαση του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Σπύρου Παπαθανασάκη στην προσπάθειά του την Δευτέρα ο Νίκος Παπαδόπουλος να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του όταν η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι.

Στην περίπτωση που δεν σημειωθεί κάποια εξέλιξη με τον Μεξικανό επιθετικό, τότε αναμένεται να ενεργοποιηθούν άλλες περιπτώσεις που είναι στα υπόψη ακόμη για άλλη θέση.

Πάντως για τον Νταβίλα εκτός του Ηρακλή ενδιαφέρονται ομάδες από το Μεξικό, η ισραηλινή Μακάμπι Χάιφα, η πορτογαλική Σετούμπαλ και άλλες 2-3 ομάδες από την ιβηρική χερσόνησο.

Σήμερα εξάλλου αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Ντούσαν Πέρνις για τις τελικές συζητήσεις και την υπογραφή του συμβολαίου του. Στο πρόσωπο του 31χρονου Σλοβάκου τερματοφύλακα ο Νίκος Παπαδόπουλος βλέπει αυτόν που θα πλαισιώσει τους Σίλβα Χουάντερσον και Σεραφείμ Γιαννίκογλου στην τριάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Χθες το απόγευμα εξάλλου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Μίκρας ο αγιασμός για την νέα αγωνιστική περίοδο που είχε αναβληθεί προ ημερών. Ο πατήρ Ιωάννης βρέθηκε στα αποδυτήρια μαζί με όλη την ομάδα και ευχήθηκε στο τέλος να έχουν όλοι την υγεία τους, κουράγιο και δύναμη για να ανταπεξέλθουν στη δύσκολη χρονιά με πολλές επιτυχίες και νίκες.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ