ΗΡΑΚΛΗΣ

Αντικειμενικές δυσκολίες για Ντε Φεντερίκο - Ηρακλή

Αντικειμενικές δυσκολίες για Ντε Φεντερίκο - Ηρακλή
Ντε Φεντερίκο

Ο Αργεντινός Ματίας Ντε Φεντερίκο προτάθηκε στον Ηρακλή, αλλά η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη για τον Γηραιό. Πόσα χρήματα παίρνει στην Εσκισεχίρσπορ, το συμβόλαιο με το οποίο δεσμεύεται και η κλήση στον Φάνη Γκέκα.

Από τις περιπτώσεις των παικτών που έχουν πέσει στο τραπέζι και εξετάζονται για τον Ηρακλή είναι ο Ματίας Ντε Φεντερίκο. Ο μεσοεπιθετικός της Εσκισεχίρσπορ έχει όντως προταθεί, αλλά πρόκειται για μια ιδιαιτέρως "αλμυρή" για τα δεδομένα του Γηραιού περίπτωση.

Ο 27χρονος αμείβεται με 350.000 ευρώ τον χρόνο στην τουρκική ομάδα, ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2017. Για να τον κάνει δικό του τον Αργεντινό ο Ηρακλής θα πρέπει να πληρώσει την Εσκισεχίρσπορ, αλλά και να του δώσει συμβόλαιο που όμοιό του δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Θα πρέπει να γίνει δηλαδή υπέρβαση. Υπάρχει βέβαια και μια άλλη παράμετρος.

Να αποκτήσει η Εσκισεχίρσπορ ένα δεκάρι υψηλού επιπέδου τον Ιανουάριο και να λυθεί το συμβόλαιο του Ντε Φεντερίκο. Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φάνης Γκέκας, που παίζει στην ίδια ομάδα με τον Αργεντινό, δέχτηκε κλήση από τον μάνατζερ που πρότεινε τον Λατινοαμερικανό στον Ηρακλή, προκειμένου να λάβει περαιτέρω πληροφορίες για το ποιόν του ποδοσφαιριστή.

Κάνοντας μια αναζήτηση στο διαδίκτυιο, βρήκαμε φωτογραφία του Ντε Φεντερίκο παρέα με τον πρώην φορ του Αστέρα Τρίπολης και συμπατριώτη του, Χερόνιμο Μπαράλες.

Αντικειμενικές δυσκολίες για Ντε Φεντερίκο - Ηρακλή

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ