ΗΡΑΚΛΗΣ

Ανεβάζει ρυθμούς ο Μακρής στον Ηρακλή

Ανεβάζει ρυθμούς ο Μακρής στον Ηρακλή
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Μακρής φροντίζει σε καθημερινή βάση από την πρώτη μέρα που ενσωματώθηκε με την αποστολή του Ηρακλή στο Καρπενήσι να καλύπτει το χαμένο έδαφος. Πρόβλημα με την χρησιμοποίηση του Καυτανζογλείου Σταδίου.

Σε καθημερινή βάση από την πρώτη μέρα που ενσωματώθηκε με την αποστολή του Ηρακλή στο Καρπενήσι να καλύπτει το χαμένο έδαφος ώστε να είναι έτοιμος στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου. Ο έμπειρος μέσος καθημερινά δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του, να ανεβάζει στροφές και να ακολουθεί πλήρως τις οδηγίες του προπονητή του βελτιώνοντας την φυσική του κατάσταση.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μακρής δεν αποκλείεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά τη φανέλα του Ηρακλή στο μεθαυριανό φιλικό της Παρασκευής και τρίτο στο Καρπενήσο με τον Λεβαδειακό. Διαφορετικά αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί στο επόμενο της επόμενης Τετάρτης με τον Πανθρακικό στο Καυτανζόγλειο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης στο Καρπενήσι ήταν και η τελευταία για την αποστολή του Ηρακλή στα πλαίσια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της. Κι αυτό γιατί μέχρι το μεθαυριανό φιλικό της Παρασκευής, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, έχουν απομείνει δύο απογευματινές προπονήσεις. Η μία σήμερα, και η άλλη αύριο, ενώ ως γνωστόν, η ομάδα μας αναχωρεί από το Καρπενήσι το Σάββατο το πρωί, και επιστρέφει στη βάση της, στη Θεσσαλονίκη. Η προπόνηση είχε διάρκεια 60 λεπτά και δεν περιείχε καθόλου παιχνίδια με μπάλα. Ωστόσο, το πρόγραμμα ήταν γεμάτο ένταση, πολύ τρέξιμο και περιελάμβανε ασκήσεις λειτουργικής δύναμης και φυσικής κατάστασης.

Το πρόβλημα με το Καυτανζόγλειο

Την ίδια ώρα η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής καλείται να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει προκύψει με την χρησιμοποίηση του Καυτανζογλείου Σταδίου για την νέα αγωνιστική περίοδο. Κι αυτό γιατί θα πρέπει να γίνει συμφωνία με την διοίκησή του. Πρόβλημα υπάρχει και με το ότι το Καυτανζόγλειο Στάδιο από τις 21 Μαΐου δεν έχει διορισμένη διοίκηση καθώς η θητεία της έληξε.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής να μην μπορεί να υπογράψει τη νέα της σύμβαση και να ξεκινήσουν τις βελτιωτικές εργασίες που πρέπει να γίνουν. Αυτές ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει ηSuperLeague. Ουσιαστικά θα πρέπει ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής σύμφωνα με το νόμο να ορίσει τα τρία μέλη της διοίκησης και τα υπόλοιπα τέσσερα θα προκύψουν από τους υπευθύνους του Καυτανζογλείου Σταδίου.

Το νέο πρόβλημα έχει να κάνει με το ότι υπάρχει διαφωνία σχετικά με τα πρόσωπα που επιθυμεί να ορίσει ο Κοντονής με αποτέλεσμα μέχρι και σήμερα το Καυτανζόγλειο να μην έχει διοίκηση. Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν θα υπάρχει ανατροπή των σημερινών δεδομένων και κατ΄ επέκταση αν ο Ηρακλής θα προλάβει να είναι έτοιμος, ενόψει του πρώτου εντός έδρας παιχνιδιού του για την νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτού με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος τηςSuperLeague.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ