ΗΡΑΚΛΗΣ

Αναχώρησε για Ολλανδία ο Ηρακλής

Αναχώρησε για Ολλανδία ο Ηρακλής
Ηρακλής αναχώρηση για Ολλανδία ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αποστολή του Ηρακλή πέταξε για το Ντίζελντορφ, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στο Μιλ της Ολλανδίας.

Παρά τα πολλά οικονομικά προβλήματα, η αποστολή του Ηρακλή αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής (22/7) όπως ήταν προγραμματισμένο για το Ντίζελντορφ.

Στη συνέχεια θα ξεκινήσει το ταξίδι για το Μιλ της Ολλανδίας όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Μαζί με την αποστολή ταξίδεψαν και τα πέντε νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Ο λόγος για τους: Λάσκαρη, Ρούσσο, Γιούδα, Ανδρεόπουλο (που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ) και τον Αγγελόπουλο.

Φυσικά ο Νίκος Παπαδόπουλος ήταν μπροστάρης, αφού δεν υπάρχει γενικός αρχηγός ακόμα. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο αεροπλάνο δεν μπήκε ο Χουάντερσον.

Αναχώρησε για Ολλανδία ο Ηρακλής
Ηρακλής 580 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ανακοινώθηκε η απόκτηση των Ανδρεόπουλου, Αγγελόπουλου

Εν τω μεταξύ ο Ηρακλής ανακοίνωσε και την προσθήκη των Ανδρεόπουλου, Αγγελόπουλου στο ρόστερ του για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο μεν πρώτος μάλιστα τόνισε ότι προτίμησε τον Ηρακλή από την Κέρκυρα όπου ήθελε να τον δώσει δανεικό η ΑΕΚ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση (για δύο χρόνια) του ποδοσφαιριστή Κυριάκου Ανδρεόπουλου.Το νέο μέλος της οικογένειάς μας έχει γεννηθεί στις 18/1/1994, έχει ύψος 1.78, ζυγίζει 76 κιλά και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, συνέχισε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, το καλοκαίρι του 2012 μετεγγράφηκε στην Καλαμάτα και από τον Ιανουάριο του 2013 στην Κέρκυρα με την οποία έπαιξε συνολικά σε 72 αγώνες (2 γκολ) σε Superleague (2012-13, 2014-15) και FootballLeague (2013-14 και 2015-16).

Τον Ιούλιο του 2015 πήγε στην ΑΕΚ, απ’ όπου (τον Ιανουάριο του 2016) δόθηκε δανεικός στην Κέρκυρα, ενώ το καλοκαίρι που διανύουμε ακολούθησε την αποστολή της ΑΕΚ στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες των Παίδων, των Νέων και των Ελπίδων.

Αναχώρησε για Ολλανδία ο Ηρακλής

«Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά και τιμή που θα αγωνιστώ στον ΗΡΑΚΛΗ. Γνωρίζω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα φέτος, αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εγώ πήγα με την ΑΕΚ στην Πολωνία, μου ζητήθηκε να ανανεώσω και να πάω δανεικός στην Κέρκυρα, όμως προτίμησα να συνεχίσω στον ΗΡΑΚΛΗ», είπε στο iraklisfc.gr.

Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος, ενσωματώθηκε με την αποστολή της ομάδας μας και αναχώρησε για την Ολλανδία. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ τον καλωσορίζει στην οικογένειά του".

Αναφορικά με τον Βασίλη Αγγελόπουλο ο νεαρός άσος που έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό συμφώνησε και αυτός με τον Ηρακλή για τα επόμενα δυο χρόνια δηλώνοντας χαρούμενος για το επόμενο βήμα του:

"Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση (για δύο χρόνια) του ποδοσφαιριστή Βασίλη Αγγελόπουλου.Το νέο μέλος της οικογένειάς μας αγωνίζεται στη θέση του δημιουργικού μέσου, έχει γεννηθεί στις 12/2/1997, έχει ύψος 1.78 και ζυγίζει 72 κιλά.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 8 ετών στον Απόλλωνα Σμύρνης, απ΄ όπου στα 13 του μεταπήδησε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Έγινε επαγγελματίας με τον Παναθηναϊκό στις 13/3/2014 και έναν μήνα μετά έκανε την πρώτη του επίσημη συμμετοχή, κόντρα στην ομάδα της Ξάνθης. Συνέχισε στον Παναθηναϊκό και τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους. Είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες παίδων και νέων (Κ17 και Κ19).

Αναχώρησε για Ολλανδία ο Ηρακλής

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η δυνατότητα, στο ξεκίνημα της καριέρας μου, να γίνω μέλος μιας τόσο μεγάλης και ιστορικής ομάδας, όπως είναι ο ΗΡΑΚΛΗΣ. Εύχομαι να δικαιώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που με έφεραν στην ομάδα. Ο στόχος μου είναι συνυφασμένος με αυτόν της ομάδας την οποία θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Ανυπομονώ να ενταχθώ στο σύνολο και να ξεκινήσω προπονήσεις με τους νέους μου συμπαίκτες», είπε στο iraklisfc.gr.

Ο Βασίλης Αγγελόπουλος, ενσωματώθηκε με την αποστολή της ομάδας μας και αναχώρησε για την Ολλανδία. Η οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ τον καλωσορίζει"!

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ