ΗΡΑΚΛΗΣ

Ανατροπή με Μακρή

Ανατροπή με Μακρή
Μακρής, Μεχία INTIME SPORTS

Το σίριαλ του φλερτ της ΠΑΕ Ηρακλής με τον Γιώργο Μακρή και πλέον φαίνεται πολύ πιθανό να μετουσιωθεί σε γάμο. Τι γίνεται με Γκέλιο και Ομάρ.

Τα δικά του επεισόδια ανατροπών είχε στην διάρκεια της εβδομάδας το σίριαλ της απόκτησης του Γιώργου Μακρή από τον Ηρακλή με τις δύο πλευρές πλέον να φαντάζουν πιο κοντά από κάθε άλλη φορά.

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής έχοντας καταθέσει συγκεκριμένη οικονομική πρόταση για συμβόλαιο διετούς διάρκειας στον Καβαλιώτη ανέμενε την απάντησή του που όμως αρχικά δεν ήρθε. Η υπομονή της όμως φάνηκε να δικαιώνεται.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα πιθανότατα και μέσα στις επόμενες ημέρες να προκύψει η πολυπόθητη συμφωνία μετά και την αλλαγή στάσης που υπήρξε με καταλυτική την συμβολή του τεχνικού του Ηρακλή Νίκου Παπαδόπουλου που επικοινώνησε εκ νέου με τον Μακρή. Η επιμονή του έχει να κάνει πέραν της εμπειρίας του 31χρονου πρώην ποδοσφαιριστή και αρχηγού του ΟΦΗ ότι μπορεί να ταιριάξει με τον Λευτέρη Ιντζόγλου έχοντας αντίθετα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά.

Κατά τα άλλα η περίπτωση του Γιάννη Γκέλιου παρέμενε όλες αυτές τις ημέρες στα υπόψη του Παπαδόπουλου. Το γεγονός εξάλλου ότι ο τερματοφύλακας της γερμανικής Άουγκσμπουργκ έχει τον ίδιο εκπρόσωπο με τον Μακρή και βρίσκεται από χθες στην Θεσσαλονίκη για τις τελικές επαφές τον φέρνουνε πιο κοντά στον Ηρακλή.

Στην περίπτωση δε της απόκτησης του 23χρονου υψηλόσωμου με ύψος 1.90μ. τερματοφύλακα διεθνή με την Εθνική Ελπίδων ο Ηρακλής θα κλείσει την θέση του τερματοφύλακα έχοντας ήδη στο ρόστερ του τους Σίλβα Χουάντερσον και Σεραφείμ Γιαννίκογλου.

Ακόμη τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Αμπούτ Ομάρ. Ο 23χρονος διεθνής Κενυάτης αριστερός οπισθοφύλακας θα δοκιμαστεί στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας του Ηρακλή από τον Παπαδόπουλο και αναλόγως θα αποκτηθεί. Μάλιστα στα θετικά της έλευσής του είναι ότι το θέμα με τη βίζα του έχει ξεπεραστεί ενώ δεν αποκλείεται αν αποκτηθεί ακόμη και να δοθεί δανεικός σε ομάδα της Football League για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Κι αυτό γιατί στην θέση του θα υπάρχουνε οι Καρλίτος, Σαραμαντάς και Βαλεριάνος.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ